Kapcsolat

Arrabona Állásbörze

2024. március 22.

Helyszín: Győr, ETO Park Hotel Business and Stadium

Kiállítók részére információs vonal:
+36/30-9394-541

Látogatók részére információs e-mail cím:
info@allaskiallitas.huV. Állásbörze munkáltatók

Az Őrház-Defense ZRT. közel 30 éve végzi eredményesen tevékenységét a biztonsági szakma szinte valamennyi területén.

A Pannon Tools Kft. 1993-ban alakult, magyar tulajdonban lévő családi vállalkozás a győri ipari parkban, mely azon kis- és középvállalatok körébe tartozik, amelyek kiválóan ötvözik a tradíciót és a modernitást.

Több, mint 30 éve komplex HR szolgáltatóként, országosan 16 irodában adunk munkát mindenkinek. Az évek száma és elégedett ügyfeleink visszajelzései a garancia rá, hogy jó helyen jár.

Profimaster Kft. 2005-ben alakult. Tudásbázisunk alapja, a szakembergárda magja és a tulajdonosi kör, évtizedek óta tevékenykedik ezen a területen.

A Propex Furnishing Solutions Kft. 350 munkatárssal állít elő hordozószövetet a nemzetközi szőnyegipar számára a Győri Ipari Parkban.

A 2021-ben alapított győri telephelyen félkész szilikon alapgumi gyártására fókuszálunk.

Az 1946-ban Németországban alapított SICK világszinten piacvezető szerepet tölt be az intelligens szenzorgyártás területén

Téged is várunk csapatunkba!

A Trenkwalder Csoport Közép- és Kelet-Európa egyik vezető személyzeti szolgáltatója, 14 európai országban képviselteti magát, közel 30 éves tapasztalattal.

A TRIGO 1997-es alapítása óta nemzetközi vállalatként biztosítunk minőségügyi megoldásokat elsősorban az autó-, és repülőgépgyártók számára.

Varázslatos jövőkép a fertőszentmiklósi sütigyárban

„Több, mint épületgépészet”
Cégünk 20 éves múltra visszatekintő 100 % magyar tulajdonban lévő vállalkozás

Ha szívesen csatlakoznál a Volánbusz csapatához, keresd standunkat az állásbörzén!
Várunk szeretettel!

A West Hungária Bau Kft. jelenleg Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő, 100%-ban magyar tulajdonú piacvezető építőipari vállalkozása. Székhelyünk Biatorbágyon található, ezenkívül Győrben és Budapesten is rendelkezünk fiókteleppel, illetve Pakson telephellyel.

WHC – Ha kell egy jó állás

Cégünk, a WKW Hungaria Kft. -2018-ban az év nagyvállalkozása Presztízs-díj nyertese- győri székhelyű 100%-os német tulajdonban lévő autóipari beszállító, a WKW Automotive cégcsoport tagja.

A napocskás kamionokat valószínűleg nem kell bemutassuk, nagy eséllyel mindenki találkozott már velük az utakon. De mivel is foglalkozik még a vállalat?

A Wuppermann név az acélfeldolgozás területén már több mint 140 éve egyet jelent a minőséggel.

2 oldal, 42 összesen, 25-42

Vissza az előző oldalra!

Arrabona Állásbörze - Magyar