Kapcsolat

Arrabona Állásbörze

E-mail:
info@allaskiallitas.hu

Kapcsolat

Arrabona Állásbörze

E-mail:
info@allaskiallitas.hu

Kapcsolat

Arrabona Állásbörze

E-mail:
info@allaskiallitas.hu

V. Állásbörze munkáltatók / Trenkwalder Recruitment Kft

Trenkwalder Recruitment KftTrenkwalder Recruitment Kft

A Trenkwalder Csoport Közép- és Kelet-Európa egyik vezető személyzeti szolgáltatója, 14 európai országban képviselteti magát, közel 30 éves tapasztalattal.

Az elmúlt években a Trenkwalder digitalizált 360 ° -os HR megoldások szolgáltatójává vált. Megbízható stratégiai partnerként az összes gazdasági ágazat ügyfelei számára a Trenkwalder Csoport megoldásokat kínál a személyi ellátás, a HR szolgáltatások és az üzleti folyamatok kiszervezése területén.

Stabil múlttal rendelkező vállalatként fenntartjuk vállalati kultúránkat, a folytonosságot, a megbízhatóságot és a társadalmi felelősségvállalást, bárhol is vagyunk és mindenben, amit csinálunk. Azzal a céllal, hogy a digitális korban a társadalom minden tagja számára értéket teremtsünk, lehetővé tesszük a karriert és fenntartható kapcsolatokat építsünk ki bizalmon, tiszteleten és kitartáson alapulva. Nagy hangsúlyt fektetünk a munkavégzéshez való jogra, valamint a szakmai és személyes növekedésre. Az innováció és a partnerség szellemétől vezérelve elkötelezettek vagyunk a HR megoldások legjobb szolgáltatásainak és termékeinek biztosítása mellett. A digitalizált világ potenciáljának érdekében optimális toborzási és munkamegoldásokat, valamint feltételeket tervezünk folyamatosan változó környezetben.

A Trenkwalder Csoport 2005 óta jelen van Magyarországon, a munkaerő-kölcsönzés és munkaerő-közvetítés területén is a piacvezető cégek között. Közel 4 000 fő kölcsönzött munkavállalóval és 20 milliárd forint éves árbevétellel az ország legnagyobb foglalkoztató vállalatainak egyikévé vált.

 

Győri irodánk elérhetősége:

Cím: 9024 Győr, Eszperantó út 12.

Tel.: +36 96 516 080, +36 20 439 1071 

hu.trenkwalder.com

 


« Vissza az előző oldalra!


Arrabona Állásbörze - Magyar