Kapcsolat

Arrabona Állásbörze

E-mail:
info@arrabonaallasborze.hu

Felkészülés az állásbörzére

Hogyan készülj fel, mit hozz magaddal?

Önéletrajz

Állásbörze-látogatást ne tervezz önéletrajz nélkül! Amennyiben valakinek szimpatikus voltál, szeretne majd rád emlékezni. Egy telefonszámmal semmire nem fog menni. Ráadásul HR szempontból a szakmai előéleted valamint a tanulmányaid a legfontosabbak (na meg a személyiséged).

Ha van időd felkészülni, legyen többféle önéletrajzod - attól függően, milyen pozícióról beszélgetsz, olyat tudsz adni.  Ha több oldalas a dokumentumod, mindenképpen tűzd össze az összetartozókat, nehogy elhagyja később a HR-es a fontos információkat.

Megfelelő öltözék

Ha még nem voltál állásbörzén, akkor sem szabad felkészületlenül
érkezned. A börze napjára gondolj úgy, mint egy állásinterjúra! Érdemes állásinterjúnak megfelelő öltözéket viselned, hiszen ott az adott cégek HR-esei várják a börzelátogatókat. Még ha személyiségünkkel meg is győznénk magunknak a szakembert, a kopott farmerünk esetleg elriaszthatja őt.

A szervezők mindig feltöltik az KIÁLLÍTÓK listáját. Nézegesd végig ezeket, és amelyik ajánlat vagy cég szimpatikus, azt írd fel magadnak, így biztosan nem felejtesz el egyetlen olyan munkáltatóhoz sem odamenni, ahová akartál.

Bátorság

A cégek képviselői a standoknál arra várnak, hogy odamenj hozzájuk. Nem csak Te keresel állást, de ők is munkaerőt. Légy bátor, és szólítsd meg a cégek munkatársait! Mutatkozz be, kérdezd meg, milyen ajánlataik vannak, és mondd el, Te mihez értesz, mit tanultál.

Látogass ki április 14-én 9 és 16 óra között az Arrabona Állásbörzére, és válogass bátran a lehetőségek közül!

Helyszín: Győr, ETO Park Hotel

Cím: 9027 Győr, Nagysándor József u. 31.

 

 

Nem csak a győr-moson-sopron vármegyei állások érdekelnek? Gyere el a székesfehérvári rendezvényünkre is! További részletek: Alba Regia Állásbörze

Üdvözlettel:

Állásbörze szervező csapata

 
Arrabona Állásbörze - Magyar