Kapcsolat

Arrabona Állásbörze

következő állásbörzénk:

Időpont: 2024. szeptember 27, 9.00 és 15.30 óra között.

Helyszín: ETO Park Hotel Business and Stadium, Győr Nagysándor József u. 31.

Kiállítók részére információs vonal:
+36/30-9394-541

Látogatók részére információs e-mail cím:
info@allaskiallitas.huFelkészülés az állásbörzére


Hogyan készülj fel, mit hozz magaddal?

Önéletrajz

Állásbörze-látogatást ne tervezz önéletrajz nélkül! Amennyiben valakinek szimpatikus voltál, szeretne majd rád emlékezni. Egy telefonszámmal semmire nem fog menni. Ráadásul HR szempontból a szakmai előéleted valamint a tanulmányaid a legfontosabbak (na meg a személyiséged).

Ha van időd felkészülni, legyen többféle önéletrajzod - attól függően, milyen pozícióról beszélgetsz, olyat tudsz adni.  Ha több oldalas a dokumentumod, mindenképpen tűzd össze az összetartozókat, nehogy elhagyja később a HR-es a fontos információkat.

Megfelelő öltözék

Ha még nem voltál állásbörzén, akkor sem szabad felkészületlenül érkezned. A börze napjára gondolj úgy, mint egy állásinterjúra! Érdemes állásinterjúnak megfelelő öltözéket viselned, hiszen ott az adott cégek HR-esei várják a börzelátogatókat. Még ha személyiségünkkel meg is győznénk magunknak a szakembert, a kopott farmerünk esetleg elriaszthatja őt.

A szervezők a kiállító munkaadók listáját mindig feltöltik a weboldalra. Nézegesd végig ezeket, és amelyik ajánlat vagy cég szimpatikus, azt írd fel magadnak, így biztosan nem felejtesz el egyetlen olyan munkáltatóhoz sem odamenni, ahová akartál.

Bátorság

A cégek képviselői a standoknál arra várnak, hogy odamenj hozzájuk. Nem csak Te keresel állást, de ők is munkaerőt. Légy bátor, és szólítsd meg a cégek munkatársait! Mutatkozz be, kérdezd meg, milyen ajánlataik vannak, és mondd el, Te mihez értesz, mit tanultál.

 

Nem csak a győr-moson-sopron vármegyei állások érdekelnek? Gyere el a székesfehérvári rendezvényünkre is! További részletek: Alba Regia Állásbörze

Üdvözlettel:
Állásbörze szervező csapata

 
Vissza az előző oldalra!
Arrabona Állásbörze - Magyar