Kapcsolat

Arrabona Állásbörze

9081 Győrújbarát,
Part u. 14
E-mail:
info@arrabonaallasborze.hu

Felkészülés az állásbörzére

Hogyan készülj fel, mit hozz magaddal?

Önéletrajz

Állásbörze-látogatást ne tervezz önéletrajz nélkül! Amennyiben valakinek szimpatikus voltál, szeretne majd rád emlékezni. Egy telefonszámmal semmire nem fog menni. Ráadásul HR szempontból a szakmai előéleted valamint a tanulmányaid a legfontosabbak (na meg a személyiséged).

Ha van időd felkészülni, legyen többféle önéletrajzod - attól függően, milyen pozícióról beszélgetsz, olyat tudsz adni.  Ha több oldalas a dokumentumod, mindenképpen tűzd össze az összetartozókat, nehogy elhagyja később a HR-es a fontos információkat.

Megfelelő öltözék

Ha még nem voltál állásbörzén, akkor sem szabad felkészületlenül
érkezned. A börze napjára gondolj úgy, mint egy állásinterjúra! Érdemes állásinterjúnak megfelelő öltözéket viselned, hiszen ott az adott cégek HR-esei várják a börzelátogatókat. Még ha személyiségünkkel meg is győznénk magunknak a szakembert, a kopott farmerünk esetleg elriaszthatja őt.

A szervezők mindig feltöltik az KIÁLLÍTÓK listáját, illetve a NYITOTT POZÍCIÓKat is. Nézegesd végig ezeket, és amelyik ajánlat vagy cég szimpatikus, azt írd fel magadnak, így biztosan nem felejtesz el egyetlen olyan munkáltatóhoz sem odamenni, ahová akartál.

Bátorság

A cégek képviselői a standoknál arra várnak, hogy odamenj hozzájuk. Nem csak Te keresel állást, de ők is munkaerőt. Légy bátor, és szólítsd meg a cégek munkatársait! Mutatkozz be, kérdezd meg, milyen ajánlataik vannak, és mondd el, Te mihez értesz, mit tanultál.

Látogass ki szeptember 30-án 9 és 16 óra között az Arrabona Állásbörzére, és válogass bátran a lehetőségek közül!

Helyszín: Győr, ETO Park Hotel

Cím: 9027 Győr, Nagysándor József u. 31.

 

 

Üdvözlettel:

Arrabona Állásbörze szervező csapata

 Arrabona Állásbörze - Magyar