Kapcsolat

Arrabona Állásbörze

következő állásbörzénk:

Időpont: 2024. szeptember 27, 9.00 és 15.30 óra között.

Helyszín: ETO Park Hotel Business and Stadium, Győr Nagysándor József u. 31.

Kiállítók részére információs vonal:
+36/30-9394-541

Látogatók részére információs e-mail cím:
info@allaskiallitas.huPannon-Work Zrt.

A Pannon-Work Csoportnál mit jelent számunkra a Humán Erőforrás kifejezés?

A Pannon Work Csoportnál több, mint 30 éve állunk a munkáltatók és munkavállalók szolgálatában. A sok-sok tapasztalat megtanított minket arra, hogy munkánk során, amikor a munkaerő igény és az Erőforrás összekapcsolásával foglalkozunk, akkor az ember legyen a középpontban. Ez a legfontosabb szempontja a magyar tulajdonosokból álló cégünknek.

Hogy érzi ezt a leendő munkavállaló?

 • Álláshirdetéseinkben minden információt átadva igyekszünk bemutatni az Ön leendő munkahelyét. 
 • Szakértőink díjmentesen önéletrajzi tanácsokat adnak, felkészítik Önt az állásinterjúra.

Hogyan lehetünk társak a munkában?

 • Törekszünk arra, hogy a legmagasabb bérért a lehető legjobb feltételek mellett tudjon elhelyezkedni.
 • Munkavállalását követően is számíthat kollégáink támogatására, amennyiben szüksége van rá.

Milyen munkakörök keresésénél számíthat ránk?

 • Fizikai és szellemi munkakörökben is az adott szakterülethez értő kollégákhoz tud fordulni. 

Melyik korosztálynak tudunk munkát adni? 

 • Bármelyik életszakaszban is keres munkát, van állásajánlatunk. Kollégáink azonos nyelvet beszélnek Önnel, így segítve a megfelelő állás kiválasztásában.


Miért lehet előnyös, hogy országos irodahálózattal vagyunk jelen a munkaerőpiacon? 

 • Élete során számos változás következhet be, előfordulhat akár az is, hogy az ország másik területére költözik. Irodáink ott állnak a háttérben, hogy lakó és munkahelyváltása minél zökkenőmentesebb legyen.
 • Átfogó üzleti kapcsolataink révén aktuális információink vannak arról, hol és milyen nyitott pozíciókra keresnek munkavállalókat.  

 

Ha cégként érdeklődik szolgáltatásaink felől

Milyen előnyt jelent egy komplex HR szolgáltató, amely Magyarországon 16 irodával rendelkező hálózattal rendelkezik, míg tevékenysége az országhatáron túlra Szlovákiába, Ausztriába, Szerbiába, Ukrajnába is átnyúlik?

 • Legyen az Ön cége az ország bármely részén, megtaláljuk a megfelelő munkaerőt a megüresedett pozíció betöltésére.
 • Rálátásunk, lehetőségünk van igény esetén az országhatáron túlról, 3. országbeli munkaerőt is biztostani.

 

Milyen HR szolgáltatásokat nyújtunk, amelyek előnyökkel járnak cége számára?
 

 • Diákmunka: Országos diákbázisunkból a diákok többsége már dolgozott valamely partnerünknél, így gyakran már előszűrt diákokat tudunk biztosítani.
 • Közvetítés: Szakértői csapatunk naponta frissülő, több ezer fős saját adatbázisát, a vezető állásportálok, a social média felületek adatbázisát átvizsgálva és direkt megkeresések útján kutatja fel Önnek a legalkalmasabb jelölteket. Keressen bennünket, ha hosszútávra, rövid időn belül keres munkatársat.
 • Kölcsönzés: A munkaerő-kölcsönzés időtartamát és konstrukcióját (létszám, elszámolások gyakorisága, rezsióradíj / havidíj / szorzó) rugalmasan igazítjuk az Ön igényeihez, ezáltal előre kalkulálhatja a költségeit. A foglalkoztatás jogszabályi környezetének változásait naprakészen követjük, Önnek ezzel nincs teendője.
 • EFO: Alkalmi munkára akár azonnal tudunk biztosítani munkavállalót.  A bejelentési kötelezettségek bennünket terhelnek.
 • 3. országbeliek foglalkoztatása: Ha már a fluktuáció kezelhetetlen mértéket ölt vállalkozásában, érdemes ebben gondolkodnia. A Pannon-Work csoportban kidolgozott eljárási rendszerrel, felkészült toborzási csapattal sikeresen kutatjuk fel a megfelelő munkavállaló jelölteket.  
 • Kismamák alkalmazása: A kismamák szövetkezeten keresztüli atipikus foglalkoztatása költséghatékony megoldást jelenthet az Ön számára. Rugalmas alkalmazásukkal rejtett munkaerőpiaci tartalékok szabadulnak fel, melynek kiaknázásában segítségére vagyunk.
 • Rehabilitációs foglalkoztatás: A megváltozott munkaképességűek foglalkoztatására egyre nagyobb igény mutatkozik. A vállalkozása nemcsak spórolhat, hanem még társadalmi elvárást is kielégíthet általa.
 • Nyugdíjasok foglalkoztatása: Az idősek nagy munkatapasztalattal rendelkeznek és látjuk, hogy akarnak tanulni, új technológiákat megismerni. Az aktív nyugdíjasok visszahozása a munkaerő piacra ezzel együtt megoldás a munkaerőhiányra.
 • MATRIX-HR outsourcing: A humán erőforrás kiszervezésével lehetővé tesszük, hogy partnereink cégében az alapvető erőforrások, a HR tevékenységek kezelése helyett a stratégiai feladatokra fókuszáljanak. Bérszámfejtés (munkaügyi ügyintézés, bér- és TB számfejtés), számviteli és könyvelési szolgáltatás, adótanácsadás, munkajogi tanácsadás, munkajogi átvilágítás területén is magas szakmai tudást adunk az Ön cégének.
 • A HR adminisztráció: A HR adminisztrációs feladatok átvállalása hátterében komoly szakértelemmel rendelkező HR, pénzügyi és jogi szakemberek biztosítanak, törvényes, pontos, jogszerű működést megbízóink részére az outsourcing ágazatunk keretein belül.

 

Amennyiben bármelyik szolgáltatásunk érdekes lehet az Ön számára, forduljon hozzánk bizalommal  országosan 16 nagyvárosban megtalálható irodahálózatunk egyikébe!

 

Szeretettel várjuk!

 

MUNKAVÁLLALÓKNAK – 1 kérdés, 1 válasz

Hogyan találjam meg a (munka)helyem?

Egyedül nem könnyű, ebben a szakértő segítség jelenthet megoldást. A Pannon-Work Zrt. több, mint 30 éve DÍJMENTESEN támogatja az ideális munka megtalálásában a munkavállalókat – minden korosztályban, minden területen.

Az álláskeresők álma, hogy hosszú távon számukra megfelelő, jó munkakörülményekkel rendelkező munkahelyen dolgozhassanak. Ebben egy társ nagy segítség, egy olyan szolgáltató cég, amely támogatja az álláskeresőt az első pillanattól és a munkaviszonya ideje alatt is szakértő hátteret biztosít. Legyen szó főállású fizikai/szellemi munkáról, vagy diák/nyugdíjas/kismama munkáról.

Minden korosztály számára munkalehetőséget nyújtunk, azzal a segítő szándékkal, hogy összekapcsoljuk a munkavállalókat az álláslehetőségekkel.

A Pannon-Work szakértői csapata az első pillanattól kezdve, az önéletrajz megírásától segíti Önt tanácsadással, illetve gyorsított jelentkezési lehetőséggel. Legyen szó állásinterjúra való felkészítésről, a leendő munkaadóról vagy akár a bérezési lehetőségekről. Minden esetben odafigyelünk arra, hogy az álláskeresőknek olyan lehetőséget kínáljunk, amely megfelel képességeinek, céljainak, elvárásainak.

Önnek nincs más dolga, mint felkeresni minket akár Győrben vagy az ország további 15 pontján.

Keressen minket, hogy megtaláljuk Önnek a legjobb munkát!

Pannon-Work Zrt.

Vissza az előző oldalra!
Arrabona Állásbörze - Magyar