Kapcsolat

Arrabona Állásbörze

következő állásbörzénk:

2024. ősz

Kiállítók részére információs vonal:
+36/30-9394-541

Látogatók részére információs e-mail cím:
info@allaskiallitas.hu



Tutti Biscotti Kft.

Varázslatos jövőkép a fertőszentmiklósi sütigyárban

Van Fertőszentmiklóson egy hely, ahova minden kolléga hatalmas mosollyal és végtelen lelkesedéssel érkezik meg minden nap. Nem is csoda, hiszen ki látott már olyat, hogy valaki szomorúan készít süteményeket. Pláne nem olyanokat, amelyek itt készülnek.

Bár a vállalat két tulajdonosa végtelenül szerény és a nyilvános szerepléstől visszahúzódó típus, attól még az általuk képviselt termékek igazán megérdemlik, hogy mindenki találkozzon velük, megízlelje őket. Hiba lenne bárki részértől kihagyni egy ilyen lehetőséget.

A sütigyár története nem ma kezdődött, sőt egészen 2008-ig nyúlik vissza, amikor Kelényi-Kovács Zsuzsanna megalapította ezt a csoda helyet.

Zsuzsa ezt megelőzően a családi vállalkozásukban ugyancsak cukrászattal foglalkozott Fertőszentmiklóson. Ide kötik a gyökerei.

“Ha behunyom a szemem, akkor máig él előttem a kép és egészen pontosan fel tudom idézni akár az illatokat is, amiket a karácsonyi teasütemények készítésekor éreztem anno. Ez a szakma körülöleli az embert és ha hagyja valaki, akkor csodálatos élményeket adhat számára. Számomra ez jelenti az otthont, az élményt, az izgalmat és a folyamatos kihívást is.” - áradozik Zsuzsa a szakmájáról, aki ügyvezetőként nem elefántcsont tornyában üldögélve irányítja a céget, hanem ismer minden gépet és technológiát, tudja és érti a recepteket, ott van a kollégáival, velük együtt éli át nap mint nap a Tutti Biscotti csodáját.

2009 környékén, amikor Zsuzsa cége nehéz helyzetben volt, meglátogatta egy kíváló magyar cukrász-dinasztia sarja, Szamos Mátyás negyedik unokája, Kelényi Kolos. Közös, egy életre szóló izgalmas kalandjuk ekkor kezdődött. Kolos a Szamos Marcipán egyik vezetőjeként partnereket keresett prémium sütemények gyártásához, és akkoriban ezt kevesen művelték az országban, főleg olyan modern és profi üzemmel, mint Zsuzsáé.

Hamar egymás kezébe csaptak, és megindult a közös munka a Szamos Marcipánnal.

Nem volt nehéz a kezdet, hisz Zsuzsa ugyanúgy a legkiválóbb anyagokból dolgozott, mint a Szamos: üzemében vajjal, dióval, mandulával, belga csokoládéval és házi lekvárral készültek a finom linzerek, csókok, pathé kiflik.

A történet különleges fordulatot vett együttműködésük második évében

Miután egymás kezébe csaptak, hogy folytassák a közös munkát, mind a ketten úgy gondolták, hogy a közös útjukat magánéletükben is folytatni szeretnék, nem kizárólag az üzleti életben.

Azóta sok év eltelt és a mesés történetnek közel sincsen vége. Sőt, mondhatjuk, hogy a legizgalmasabb résznél járnak.

A fertőszentmiklósi sütigyár dinamikusan fejlődik és 2022-ben is további bővülési és fejlesztési céljaik vannak.

“Új termékfejlesztések zajlanak és folyamatosan újabb és újabb műszakokot indítunk. A 2022-es és 2023-as év során nagyon izgalmas újításokkal jelenünk majd meg a piacon. Célunk továbbra is változatlan: Magyarország legfinomabb vajas linzereit és süteményeit készítjük prémium minőségben, a magyarok és szomszédaink legnagyobb örömére. Ehhez a megfelelő munkatársakra is szükségünk van, így a 2022-es évben kiterjedt bővítésbe és toborzásba kezdtünk. Őszintén remélem, hogy az Arrabona Állásbörzén is sikerrel járunk és minél többen tapasztalhatják meg, hogy milyen varázslatos is a Tutti Biscottinál süteményeken és süteményekkel dolgozni.” - foglalja össze Kelényi Kolos, a cég egyik tulajdonosa.


Jelenleg az alábbi pozíciókba várjuk leendő kollégák jelentkezését fertőszentmiklósi telephelyünkre:

  • műszakvezető
  • üzemvezetői asszisztens
  • cukrász, pék
  • kooperátor
 


Jelentkezni fényképes önéletrajzzal a tuttisuti@gmail.com-os címen

vagy a +3630/573-1711-es telefonszámon lehet.
 


Vissza az előző oldalra!
Arrabona Állásbörze - Magyar