Kapcsolat

Arrabona Állásbörze

E-mail:
info@allaskiallitas.hu

Kapcsolat

Arrabona Állásbörze

E-mail:
info@allaskiallitas.hu

Kapcsolat

Arrabona Állásbörze

E-mail:
info@allaskiallitas.hu

V. Állásbörze munkáltatók / West Hungária Bau Kft

West Hungária Bau KftWest Hungária Bau Kft

A West Hungária Bau Kft. jelenleg Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő, 100%-ban magyar tulajdonú piacvezető építőipari vállalkozása. Székhelyünk Biatorbágyon található, ezenkívül Győrben és Budapesten is rendelkezünk fiókteleppel, illetve Pakson telephellyel.

Folyamatos fejlesztéseinknek köszönhetően az ország egész területén végzünk szakipari kivitelezéseket az építőipar minden szegmensében, a műemlékek felújításától kezdve, az ipari, kereskedelmi és logisztikai létesítményeken át a sport-, oktatási-, és egészségügyi létesítményekig.

Kollégáinkban az embert látjuk. Kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy a lehetőségeinkhez mérten mindenki a saját képességeinek, céljainak leginkább megfelelő feladatokat láthassa el, a lehetőségek szerinti legtöbb személyes szabadsággal.

Hisszük, hogy a lojális munkatárs nem csak a jelenlegi, hanem a jövőbeni célok elérésében is kulcsszerepet tölt be számunkra. Minden tőlünk telhetőt megteszünk annak érdekében, hogy kollégáink megelégedettsége révén ezen lojalitás megmaradjon ill. tovább erősödjön.

Egy csapat vagyunk, egy hajóban evezünk… hierarchiai szintektől függetlenül. Hisszük, hogy egymás tisztelete, támogatása, a kreativitás, az eltökéltség és a pozitív hozzáállás nagymértékben hozzájárul sikereinkhez. Mindezt modern és tiszta munkakörnyezettel, annak folyamatos fejlesztésével támogatjuk.

Szervezeti stratégiánk alapelve, hogy jövőbeni sikerünk és stabilitásunk egyik záloga a folyamatos fejlesztés és innováció, de nem csak üzleti oldalon, hanem saját erőforrásaink területén is.

Kiemelt figyelmet fordítunk rá, hogy munkatársaink büszkék lehessenek arra, hogy a WHB csoportnál dolgoznak. Arra is, hogy szívesen járjanak be a munkahelyükre, érezzék azt, hogy a csapat részei, munkájukat elismerjük, hiszen minden feladatkör jelentőséggel bír vállalati céljaink eléréséhez.
Ezen törekvéseink pozitív visszaigazolása például az alacsony fluktuáció, cégünk dinamikus növekedése, vagy az a tény, hogy kollégáink között szép számmal találhatóak olyanok, akik több, mint 10 vagy 15 éve erősítik csapatunkat.

Vállalati stratégiánk és kultúránk szerves részét képezi a társadalmi és környezeti felelősségvállalás.

Székhely - Biatorbágy

H-2051 Biatorbágy, Vendel Park, Huber u. 1.
Tel.: (+36) 23 / 532-730, (+36) 23 / 532-731
Fax: (+36) 23 / 532-739
E-mail: whb@whb.hu
www.whb.hu

Kirendeltség I.

H-9027 Győr, Juharfa u. 11.
Tel.: (+36) 96 / 511-350

Kirendeltség II.

H-9027 Győr, Régi
Szentiváni u. 22.
Tel.: (+36) 96 / 512-124

Kirendeltség III.

H-1053 Budapest,
Magyar utca 36. VIII. emelet
Tel.: (+36) 1 / 611-9934

Kirendeltség IV.

H-7030 Paks,
4703/74. hrsz
Tel.: (+36) 75 / 505-200

Közösségi média

Facebook:

https://www.facebook.com/westhungariabau/

Instagram:

https://www.instagram.com/whbgroup/

LinkedIn:

https://www.linkedin.com/company/west-hung%C3%A1ria-bau-kft-

Youtube:

https://www.youtube.com/channel/UC9u84z7uP8rhGIjH9TnI-5w

 


« Vissza az előző oldalra!


Arrabona Állásbörze - Magyar