Kapcsolat

Arrabona Állásbörze

következő állásbörzénk:

2024. ősz

Kiállítók részére információs vonal:
+36/30-9394-541

Látogatók részére információs e-mail cím:
info@allaskiallitas.huWHC Personal Kft

WHC – Ha kell egy jó állás

 

A WHC Csoport immáron több mint három évtizede jelen van a magyar piacon, így hatalmas tapasztalatot halmozott fel a munkaerő-közvetítés, a munkaerő-kölcsönzés, és a szövetkezeti foglalkoztatás (diák-, nyugdíjas-, és kismama-szövetkezet) terén is. A vállalat kölcsönzötti jogviszonyban országszerte jelenleg 4.000 főt foglalkoztat, míg belső munkatársainak száma eléri a 350 főt.

A cég számára fontos a nyugat-dunántúli régió (Győr-Moson-Sopron-, Zala-, Vas megyék), egyrészt mert a cég központja Zalaegerszegen van, másrészt egy olyan térségről van szó, ahol az autóipar és azok beszállítói jelentősen képviselik magukat a térségben, így egyre nagyobb ezen cégek részéről a munkaerőigény a legkülönbözőbb pozíciókban. A vállalatok szívesen bíznak meg külső partnert, így a WHC-t is, a számukra megfelelő munkaerő megtalálásával.

A WHC Csoport Nyugat-Magyarországon jelenleg elsősorban az autóiparban, az elektronikai gyártás és egyéb gépgyártás terén, valamint az élelmiszeriparban és az FMCG szektorban tevékenykedő vállalatokkal áll a legaktívabb kapcsolatban, de ezeken felül is igyekszik kiszolgálni a munkavállalók igényeit.

A WHC bárki számára megtalálja álmai állását

A WHC Csoport felhalmozott tapasztalatának és kiterjedt, országos, illetve nemzetközi kapcsolati hálójának köszönhetően bárkinek tud segíteni a számára megfelelő állás megtalálásában. Így a munkakeresés fárasztó folyamata is sokkal egyszerűbbé, gördülékenyebbé és gyorsabbá válik. Hiszen, elég felvenni a kapcsolatot a WHC illetékes területi kollégáival, akik mindenben segítenek – többek között például az elérhető pozíciók és munkáltatók közötti választásban is. Közvetítési szolgáltatás keretében a toborzásban nyújtanak aktív segítséget, míg munkaerő-kölcsönzés esetén a szolgáltatás magában foglalja a munkaerőfelvételt és a foglalkoztatással járó teljes körű adminisztrációt is.

Az Arrabona Állásbörzén keresd kollégáinkat a WHC standján és találd meg Te is álmaid munkáját!

 

WHC Personal Kft

Vissza az előző oldalra!
Arrabona Állásbörze - Magyar