Kapcsolat

Arrabona Állásbörze

E-mail:
info@allaskiallitas.hu

Kapcsolat

Arrabona Állásbörze

E-mail:
info@allaskiallitas.hu

Kapcsolat

Arrabona Állásbörze

E-mail:
info@allaskiallitas.hu

V. Állásbörze munkáltatók / Wuppermann Hungary Kft

Wuppermann Hungary KftWuppermann Hungary Kft

A Wuppermann név az acélfeldolgozás területén már több mint 140 éve egyet jelent a minőséggel. Az 1872-es alapítása óta a családi vállalkozás folyamatos fejlődéssel vált innovatív termékeket fejlesztő, csúcsminőséget előállító acélfeldolgozó vállalattá. Az elmúlt évtizedek sikerének és szilárd gazdasági tevékenységének köszönhetően a Wuppermann-csoport a stabilitás, a válságállóság és a függetlenség jelképévé tudott válni.

Minőség acélból

Az acél a szívügyünk – már 1872 óta. Ezt a szenvedélyünket napról napra megélhetjük a Wuppermannál, dolgozzunk akár a családi vállalkozás székhelyén Leverkusenben, akár a kilenc európai telephelyünk egyikén. Így jönnek létre olyan termékek, amelyek minőségükkel és sokféleségükkel a világ minden táján meggyőzik a vevőinket.

A Wuppermann Magyarországon

A Wuppermann-csoport új gyárat épített Magyarországon. 2017 elejétől világszínvonalú tűzihorganyzó üzem kezdte meg működését a Győr-Gönyű Kikötőben. Összesen 32.000 m2 alapterületen négy gyártó- és logisztikai csarnok létesült trimodális közlekedési kapcsolattal és közvetlen kikötői csatlakozással. Ezzel több, mint 200 új munkahelyet teremtettünk.

Mit képviselünk

A Wuppermann név egyet jelent az acélipari tapasztalattal és kompetenciával, az innovatív termékfejlesztéssel, a gazdaságos gyártással és az első osztályú minőséggel. Termékpalettánk a horganyzott laposacél termékektől, csövektől és lemezárutól az acélból, rozsdamentes acélból és alumíniumból készült integrált alkatrészekig és komplex részegységekig terjed.

Mit kínálunk

Családi tulajdonban lévő közepes méretű vállalatként lapos szervezeti struktúrával, rövid döntési utakkal és hatékony folyamatokkal támogatjuk házon belül a vállalkozó szellemet. Lehetőséget adunk minél előbb az önálló felelősségvállalásra, kollegiális légkört és sokrétű fejlődési lehetőséget biztosítunk.

Nyitott pozícióink

Elkötelezett munkatársakat keresünk gépkezelő és raktáros pozíciókba, valamint egy lean szakemberrel is szeretnénk bővíteni csapatunkat.

Amennyiben bármelyik pozíció felkeltette érdeklődését, további információért keressen bennünket az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

Telefon: +3696 544 707 vagy +36 96 544 706

E-Mail: toborzas@wuppermann.com


« Vissza az előző oldalra!


Arrabona Állásbörze - Magyar