Kapcsolat

Arrabona Állásbörze

E-mail:
info@allaskiallitas.hu

Kapcsolat

Arrabona Állásbörze

E-mail:
info@allaskiallitas.hu

Kapcsolat

Arrabona Állásbörze

E-mail:
info@allaskiallitas.hu

V. Állásbörze munkáltatók / TRIGO Quality Support Kft

TRIGO Quality Support KftTRIGO Quality Support Kft

A TRIGO 1997-es alapítása óta nemzetközi vállalatként biztosítunk minőségügyi megoldásokat elsősorban az autó-, és repülőgépgyártók számára.

A páratlan ipari szaktudás és a folyamatosan növekvő globális jelenlétünk tette a TRIGO-t a minőségügyi megoldások vezető vállalatává az elmúlt 3 évtizedben.

Több mint 10 ezer főt számláló csapatunkkal 25+ országban vagyunk jelen 4 kontinensen átfogó minőségbiztosítási szolgáltatásokat nyújtva a minőségellenőrzéstől a szakértői auditálás és tanácsadáson keresztül az oktatásig.

A legújabb digitális rendszerek és innovatív folyamatok használatával biztosítunk gyors és eredményes megoldásokat a dinamikusan változó ipar szereplőinek. A közelmúltban kiszélesítettük vevőkörünket a gyógyászati-, vegyi-, és élelmiszeripar területeire is.

Szolgálatatásainkat folyamatos fejlesztjük ezért folyamatosan bővülő csapatainkban keresünk minőségellenőröket és mérnököket is.

Kiemelkedő bérekkel és kedvező juttatási csomagokkal várjuk azon jelentkezőket, akik úgy érzik, hogy a TRIGO család részéve szeretnének válni. Számunkra a legnagyobb érték a Munkavállaló ezért nagy hangsúlyt fektetünk kollégáinkra. Nálunk mindenki megtalálja a helyét hiszen filozófiánk része, hogy a megfelelő embert a megfelelő helyre / megfelelő csapatba illesszük.  

Nézd meg nyitott pozícióinkat és csatlakozz:

https://www.quality-job.com/munkavegzes-helye/gyor


« Vissza az előző oldalra!


Arrabona Állásbörze - Magyar