Kapcsolat

Arrabona Állásbörze

E-mail:
info@allaskiallitas.hu

Kapcsolat

Arrabona Állásbörze

E-mail:
info@allaskiallitas.hu

Kapcsolat

Arrabona Állásbörze

E-mail:
info@allaskiallitas.hu

V. Állásbörze munkáltatók / VOLÁNBUSZ

VOLÁNBUSZVOLÁNBUSZ

A Volánbusz Zrt. 19 ezer fővel Magyarország harmadik legnagyobb állami vállalata a munkavállalók számát tekintve. Cégünk közel 100 éves múlttal, mégis dinamikus szemlélettel rendelkezik. Fő tevékenyégünk a menetrend szerinti autóbuszos személyszállítás, országszerte biztosítva ezzel az utasok mindennapos utazási, munkába és iskolába járási lehetőségét, valamint a létfontosságú intézmények megközelítését. 

Eredményes működésünk elképzelhetetlen lenne kollégáink nélkül, ezért legfőbb törekvésünk, hogy stabil, hosszú távú munkalehetőséget nyújtsunk számukra.

Országos szinten közel 6600 járművel biztosítjuk utasaink közlekedését, az autóbuszok karbantartásáról szakembereink gondoskodnak. Csatlakozz hozzájuk te is, jelentkezz műszaki munkaköreink valamelyikére! Az sem gond, ha még csak tanulod a szakmát, gyakorlati képzéseinken segítünk megszerezni a szükséges tudást.

A menetrend szerinti autóbuszos közlekedés biztosítása nem valósulhatna meg járművezetőink munkája nélkül. Ha betöltötted a 21. életévedet, és szívesen választanád ezt a hivatást, ülj nálunk a volán mögé! C kategóriás jogosítvány esetén lehetőséget biztosítunk az autóbusz-vezetéshez szükséges D kategória megszerzésére.

Ha szívesen csatlakoznál a Volánbusz csapatához, keresd standunkat az állásbörzén és érdeklődj aktuális állásajánlatainkról!

Várunk szeretettel!

Ha addig is szeretnél többet megtudni rólunk, látogass el honlapunkra: Volánbusz.hu (volanbusz.hu).  Karrieroldalunkat pedig itt éred el: Karrier (volanbusz.hu).


« Vissza az előző oldalra!


Arrabona Állásbörze - Magyar