Kapcsolat

Arrabona Állásbörze

E-mail:
info@allaskiallitas.hu

Kapcsolat

Arrabona Állásbörze

E-mail:
info@allaskiallitas.hu

Kapcsolat

Arrabona Állásbörze

E-mail:
info@allaskiallitas.hu

V. Állásbörze munkáltatók / Pannon Tools Kft

Pannon Tools KftPannon Tools Kft

Pannon Tools Kft. 1993-ban alakult, magyar tulajdonban lévő családi vállalkozás a győri ipari parkban, mely azon kis- és középvállalatok körébe tartozik, amelyek kiválóan ötvözik a tradíciót és a modernitást.

Szerszámgyártó tevékenységgel indultunk, ám a kezdetektől fogva rendelkeztünk néhány excenterpréssel is, hogy az általunk készített hidegalakító szerszámokat helyben kipróbálhassuk. Ezáltal bővültek lehetőségeink, így nem csak a szerszámok elkészítését tudtuk elvállalni, hanem lemezalkatrészek gyártását is. Mindemellett tevékenységeink közé tartozik a lézervágás, élhajlítás és hegesztés. Ez egybevág üzletfilozófiánkkal, miszerint egy vállalkozásnak több lábon kell állnia, ráadásul ezen tevékenységeink kiegészítik egymást, hiszen egy présüzemnek szüksége van szerszámkészítő háttérre, ahol a rendszeres szerszámkarbantartások, javítások elvégezhetők. Fontosnak tartjuk a folyamatos fejlesztést, új ismeretek elsajátítását, a legkorszerűbb eljárások használatát.

Tevékenységünk nem csak a tervezésre és a gyártásra terjed ki, hanem az ehhez tartozó szolgáltatásokra is nagy hangsúlyt fektet. Ennek keretében terméktervezési- és fejlesztési, valamint technológiai tanácsadással állunk Vevőink rendelkezésére.

Cégünk jelenleg egy összetartó, lojális, 80 fős csapattal dolgozik, családias légkörben, a termelési területeken különböző műszakrendekben (2, 3, illetve folyamatos műszak), irodai területen pedig rugalmas időbeosztással.

Jelentkezéseket várunk:

  • Szerszámkészítő/karbantartó pozícióra
  • Betanított gépkezelői munkára.
  • Gépészmérnök/alakítástechnológusoktól

Bővebb információ cégünkről, aktuális ajánlatainkról: https://pannontools.hu/


« Vissza az előző oldalra!


Arrabona Állásbörze - Magyar