Kapcsolat

Arrabona Állásbörze

következő állásbörzénk:

Időpont: 2024. szeptember 27, 9.00 és 15.30 óra között.

Helyszín: ETO Park Hotel Business and Stadium, Győr Nagysándor József u. 31.

Kiállítók részére információs vonal:
+36/30-9394-541

Látogatók részére információs e-mail cím:
info@allaskiallitas.huProfimaster Kft

A Profimaster Kft. 2005-ben alakult ugyan, azonban gyökereink jóval korábbra nyúlnak vissza. Tudásbázisunk alapja, a szakembergárda magja és a tulajdonosi kör, évtizedek óta tevékenykedik ezen a területen. Az emelőgépgyártásban szerzett sokéves tapasztalatunkat felhasználva, egyre újabb fejlesztésekkel és rugalmas megoldásokkal szolgáljuk ki megrendelőink egyedi igényeit világszerte, legyen szó a fenntartási, a karbantartási vagy a gyártási folyamatok elengedhetetlen eszközeiről. Az osztrák Autolift cégcsoport tagjaként, vannak ügyfeleink Európában, az amerikai kontinensen, Ausztráliából, de a Távol-Keleten is. Berendezéseink már a világ több mint 70 országában üzemelnek.

Kópházán, Soprontól 4 km-re, közel 5000 m²-en folyik a közúti és kötöttpályás közlekedési alágazatok számára készülő világszínvonalú emelők gyártása. A különböző termékkategóriák mellett, mint a személygépkocsi, haszongépjármű és vasúti emelők, kiemelt szerepet kapnak az egyedi fejlesztésű, például a speciális forgatóegységekkel ellátott, ipari berendezések is.

90 fős csapatunk folyamatosan új utakat keres, lépést tartva a legmodernebb technológiákkal és innovatív fejlesztésekkel, hogy mindinkább megkönnyíthessük ügyfeleink mindennapi tevékenységét. A magyar szaktudással, magyar és EU-s alapanyagokból gyártott, PLC-vezérelt forgató- és csoportemelők, valamint talajszint alatti telepítésű rendszerek megtervezése (vezérléssel és elektronikával együtt) és építése is házon belül történik, lefedve a termelés összes lényeges részfolyamatát.

Egyedi konstrukciók, bevált alapokon. Több mint 20-féle alapgépből kiindulva, 10 fős mechanikai fejlesztési csapatunk felel azért, hogy a cégtől minden egyedi igényt kielégítő emelőgépek kerüljenek a megrendelőhöz.

Rugalmasan állunk a kihívásokhoz. Minden egyes feladat újabb lehetőséget teremt a fejlődésre.

A biztonság az első. Termékeink szigorúan megfelelnek az MSZEN 1493 emelőgép szabványnak, illetve az ISO 9001 és az EN 1090 követelményeinek.
Minden egy kézben. komplett tervezés, gyártás és összeszerelés is házon belül történik.
Jövőben gondolkodunk. Sőt igyekszünk egy lépéssel a jövő előtt járni. A mobilitásuk miatt közkedvelt akkumulátoros betáplálású, vezeték nélküli kapcsolatot használó emelőgépeket fejlesztünk. Modern szenzorokkal, súlymérő cellával, az oszlop sebességét szabályozó frekvenciaváltóval és a kamerával felszerelt berendezések is vannak a palettán, amik inspiráló kihívások elé állítják elektromos fejlesztési csapatunkat.
Mindent ellenőrzés alatt tartunk. Elmondhatjuk, hogy a mi szakmánkban a minőség létfontosságú, ezért szó szerint a gyártás minden pillanatát kontroll alatt tartjuk. Megbízható beszállítókkal dolgozunk, mint a hajtóműveket szállító Motovario és STM, vagy a hidraulikai elemeket gyártó Bosch és Hansaflex.

Nyitott pozícióink:

  • Automatizálási mérnök
  • Géptervező mérnök
  • Elektrotechnikus
  • Gépszerelő lakatos
  • Villamossági szerelő
  • Védőgázos hegesztő

Pozícióink részletes leírását keresse honlapunkon: http://www.profimaster.hu/hu/allaslehetoseg.html

Jelentkezés és érdeklődés: a honlapon keresztül vagy pados.gabor@profimaster.hu

 

 

Profimaster Kft

Vissza az előző oldalra!
Arrabona Állásbörze - Magyar