Kapcsolat

Arrabona Állásbörze

következő állásbörzénk:

Időpont: 2024. szeptember 27, 9.00 és 15.30 óra között.

Helyszín: ETO Park Hotel Business and Stadium, Győr Nagysándor József u. 31.

Kiállítók részére információs vonal:
+36/30-9394-541

Látogatók részére információs e-mail cím:
info@allaskiallitas.huVI. Állásbörze kiállítók

Globális autóipari beszállító, amely rendszer szintű megoldásokat kínál a tervezéstől, a szimulációtól és prototípuskészítéstől a szerszámkészítésen, fröccsöntésen, lakkozáson keresztül a nagymértékben integrált modulok összeszereléséig.

Hisszük, hogy egy cég hosszútávú sikere a humán erőforrásaiban rejlik. Azokban elkötelezett, tenni vágyó alkalmazottakban, akik valódi értéket teremtenek

Az ALDI 158 üzlettel van jelen a magyar kiskereskedelemben és több mint 5.000 főt foglalkoztat.

Az ALPROSYS Célgépgyártó Kft. 1996-ban kezdte meg működését az egyedi gépgyártás területén. 25 éves tapasztalatunk alapján elmondhatjuk, hogy a hazai egyedi gépgyártó cégek közül ma már a nagyobb vállalatok közé tartozik társaságunk

Az Aviagen cégcsoport a világ legnagyobb baromfitenyésztő cége, A német multi cég magyar leányvállalataként már 18 éve töretlenül fejlődik.

Technológiánkkal és termékeinkkel világszerte piacvezetők vagyunk. Cégcsoportunk az autóipari beszállítók üzletágának egyik mozgatórugója.

Építs karriert a Danánál!

A Duna House és franchise partnerünk, a Szövink Plusz Ingatlanközvetítő Kft dinamikus fejlődése eredményeként cégünk nyolc irodával rendelkezik Magyarország északnyugati és középső területén

A Grosshaus Hungaria Kft 2005-ben Székesfehérváron alakult. Tulajdonosa az Egon Groshaus GmbH, németországi székhellyel. 4 év működés után áttelepült Győrbe.

A Hartmann Hungary Kft a világ vezető formázott papírrost csomagolóanyag gyártója.A Hartmann által kifejlesztett technológia kizárólag újrahasznosított papírfelhasználásra épül.

Csatlakozz Te is az Interfa csapatához!

Az Intersnack Magyarország Kft. a hazai sós ropogtatni valók piacának vezető gyártója, 30 éve van jelen Magyarországon.

Az INZI CONTROLS Dél Korea egyik legnagyobb autóipari alkatrész beszállítója.

Gyár és géptelepítés, gyártósorok áttelepítése külföldről is az egész ország területén.

A JWH Kft feltörekvő vegyipari vállalatként átfogó megoldásokat kínál a vegyi tisztítás és diszperzió legfrisebb technológiáinak használatával.

A Katek Hungary Kft a Győri Ipari Parkban több mint 20 éve szolgálja ki nagynevű megrendelőit.

Célunk az 50 év feletti korcsoport digitális képességeinek fejlesztése.

Az autóipari szolgáltatások specialistája

Számos szakterületen, országszerte kínálunk állásokat.

A MENTON Jobs Humánszolgáltató és Személyzeti Tanácsadó Kft. alapítói több mint 10 éves tapasztalattal rendelkeznek a magyar munkaerőpiacon.

Töretlenül a fejlődés útján

Legyél Te is részese hazánk legkiterjedtebb vállalati fúziós folyamatának!

A Nemak győri gyártóegysége a globális vállalatcsoport meghatározó tagja, egyben a térség legjelentősebb könnyűfémöntéssel foglalkozó vállalata.

Vállalatunk, a Nolato Magyarország Kft. a svéd Nolato cégcsoport tagja, amely 3 kontinens 12 országában 30 telephellyel van jelen.

2 oldal, 40 összesen, 1-24

Vissza az előző oldalra!

Arrabona Állásbörze - Magyar