Kapcsolat

Arrabona Állásbörze

9081 Győrújbarát,
Part u. 14
E-mail:
info@arrabonaallasborze.hu

VI. Állásbörze kiállítók / Grosshaus Hungaria Kft

Grosshaus Hungaria KftGrosshaus Hungaria Kft

A Grosshaus Hungaria Kft 2005-ben Székesfehérváron alakult. Tulajdonosa az Egon Groshaus GmbH, németországi székhellyel. 4 év működés után áttelepült Győrbe.

Először 100%-ban az anyavállalat részére készített alkatrészeket, majd – már a győri székhelyen – elindult a termékgyártás és szállítás közvetlenül gépjárműipari vevők részére.

A gyártó vevői közé gépjárműgyártó (OEM) és első vonalas beszállítók (TIER1) tartoznak. Teljesség igénye nélkül a Daimler csoport számos gyára, Autoliv, Mahle-Behr és a Bosch egységei mellett a Brose cégcsoport üzemei is a vevők közé tartoznak. Szállítunk Európa számos országa (Magyarország, Németország, Csehország, Spanyolország, Finnország stb) mellet a világ több más célállomására is: Mexico, Brazília, Dél-Afrika, Kína stb.

A cég termékei közé fémipari, hidegalakítással, sajtolással készített termékek tartoznak.

„Apróságok, melyek nélkül a nagy egész nem működik.” Ezek azok az alkatrészek, melyek normál esetben az átlag felhasználó számára nem láthatóak, de meglétük, helyes működésük nélkül nincs gépjármű és nincs biztonság.

Csapatunk összlétszáma 100-120 fő, mellyel nemcsak a termelési feladatokat oldjuk meg 3 műszakos munkarendben, hanem a minőségügyi, logisztikai, karbantartási és irodai feladatokat is.

Nyitott pozícióink:

  • Operátor
  • Szerszámkarbantartó
  • Gépbeállító-gépkezelő
  • Esztergályos
  • Folyamatmérnök

Jelentkezéseket az alábbi lehetőségeken várjuk:

Személyesen: 9027 Győr, Platánfa u. 6.

Telefonon: 0696/526-300

E-mailben: info@grosshaus.hu

 

 
« Vissza az előző oldalra!

Arrabona Állásbörze - Magyar