Kapcsolat

Arrabona Állásbörze

E-mail:
info@arrabonaallasborze.hu

VI. Állásbörze kiállítók / ALPROSYS Célgépgyártó Kft.

ALPROSYS Célgépgyártó Kft.ALPROSYS Célgépgyártó Kft.

Az ALPROSYS Célgépgyártó Kft. 1996-ban kezdte meg működését az egyedi gépgyártás területén. Több mint 25 éves tapasztalatunk alapján elmondhatjuk, hogy a hazai egyedi gépgyártó cégek közül ma már a nagyobb vállalatok közé tartozik társaságunk.

Megrendelőink különféle iparágakból kerülnek ki, de főként multinacionális autóipari vállalatok, valamint azok beszállítói találhatóak meg partnereink között. Egyedi gépgyártóként nem rendelkezünk állandó termékpalettával, hiszen minden egyes berendezést, szerelősort egyedileg, partnereink igényei szerint tervezünk meg, gyártunk le, szerelünk össze és helyezünk üzembe.

Vállaltunkra jellemző a hosszú távú elköteleződés a partnereinkkel fennálló kiváló üzleti kapcsolatok gondozása és építése iránt, a belső igény az innovációra, a folytonos szakmai és szervezeti fejlődésre.

Sikereinket munkatársainknak köszönhetjük! Célunk, hogy minden területen a legtehetségesebb szakemberekkel dolgozzunk, fejlesszük és megtartsuk őket.

Törekszünk rá, hogy az általunk nyújtott juttatások versenyképesek és rugalmasak legyenek.

A munkatársaink egészsége és biztonsága fontos számunkra, a biztonságos munkahelyi környezet kialakítása kiemelt hangsúlyt kap a mindennapi tevékenységeink során.

Kollégáink változatos oktatási háttérrel, illetve szakmai tapasztalattal csatlakoztak cégünkhöz, ahol folyamatosan fejlődve felelnek meg az új kihívásoknak.

Értékeljük és elismerjük egymás ismereteit és erőfeszítéseit, hogy így együtt alakítsuk cégünk sikeres jövőjét!

www.alprosys.hu

Aktuális állásajánlatok:

ÁLLÁSAJÁNLATOK - ALPROSYS

SZERELDEI MŰSZAKI TÁMOGATÓ - ALPROSYS

PROJEKTVEZETŐ - ALPROSYS

MECHANIKUS SZERELŐ - ALPROSYS

5 TENGELYES CNC GÉPKEZELŐ MŰSZAKVEZETŐ - ALPROSYS

CNC MARÓS - ALPROSYS

 

ALPROSYS FACEBOOK

 

 

 
« Vissza az előző oldalra!


Arrabona Állásbörze - Magyar