Kapcsolat

Arrabona Állásbörze

9081 Győrújbarát,
Part u. 14
E-mail:
info@arrabonaallasborze.hu

VI. Állásbörze kiállítók / Intersnack Magyarország Kft.

Intersnack Magyarország Kft.Intersnack Magyarország Kft.

Az Intersnack Magyarország Kft. a hazai sós ropogtatni valók piacának vezető gyártója, 30 éve van jelen Magyarországon. Éves árbevétele meghaladja a 19 milliárd Ft-ot és mintegy 350 dolgozót foglalkoztat. A  vállalat győri gyárának fő profilját a lisztből sütött termékek: sóspálcika, sósperec, kréker jelentik, de az üzem puffasztott ropogtatni valókat is előállít. Az üzem specialítása a tésztájában fűszerezett sóspálcika, ami helyi fejlesztés. Olyan márkák termékei készülnek itt, mint a Chio és a Pom-Bär. A termelésben folyamatosan nő az export aránya, a környező országokba kerülő lisztes termékek meghatározó része Győrben készül.  Ezek a termékek pl. Bohemia, Slovakia, Felix márkanév alatt kerülnek a különböző piacokra.

Az üzem saját fejlesztésű PaWo-tésztahengerműve alól olyan krékerek kerülnek ki, amelyek minősége szinte egyedülálló az egész világon. 2004-ben pedig bevezettük a legszigorúbb élelmiszerbiztonsági rendszert, az IFS-t. Ennek köszönhető, hogy az elmúlt években világszerte egyre több importőrt, kiskereskedőt és fogyasztót tudtunk meggyőzni lisztes termékeink kivételesen magas minőségéről.

A fejlett országok élelmiszeriparának ma világszerte meg kell felelnie annak az elvárásnak, hogy minél kevesebb energiát juttasson a fogyasztók szervezetébe. Bár az emberek napi élelmiszer- és energiaszükségletüknek csak egy töredékét fedezik sós snackek-ből, sokakban az a téves képzet alakult ki, hogy a sós snack ipar kiemelten felelős az elhízásért. Ez teljesen megalapozatlan, hiszen az elhízás főleg a mozgásszegény életmódra vezethető vissza. Ennek ellenére a csökkentett energiatartalmú termékeket fokozottan számonkéri rajtunk a piac. Az utóbbi időszak fejlesztései nagyrészt ebbe az irányba mutatnak.

Bármerre is forduljanak azonban a fogyasztói trendek a jövőben, bizonyos, hogy a 21. század embere mindig szívesen fogyaszt majd sós ropogtatni valókat. Bizonyos, hogy ezek az apró, örömteli ízbombák továbbra is a mindennapjaink részét alkotják majd, ott lesznek velünk a munkahelyünkön, este a televízió előtt, vendégségben, vagy amikor utazunk valahova. És biztos az is, hogy az Intersnack Magyarország Kft. a jövőben is mindig a kiszolgálja, kutatja és fejleszti ezeket a fogyasztói igényeket, melyek a mai embernek olyannyira sajátjává váltak. Ebben pedig tapasztalatunk, piaci erőnk és lelkesedésünk hosszú-hosszú időn keresztül az élen tart majd minket.

Aktuális állásajánlatunk:

  • sütőipari termékgyártó (pék)
  • péksegéd
  • gépkezelő /csomagológép kezelő
  • csomagoló
  • villamos karbantartó
  • takarító
  • élelmiszeripari mérnök

             ​                                                         

Pályázatokat az alábbi e-mail címen várjuk: karrier@intersnack.hu

Telefon: +36-30-2019694

Cím: 9027 Győr, Hűtőház u. 27.

Weboldal: www.intersnack.hu

 

 

 
« Vissza az előző oldalra!

Arrabona Állásbörze - Magyar