Kapcsolat

Arrabona Állásbörze

E-mail:
info@allaskiallitas.hu

Kapcsolat

Arrabona Állásbörze

E-mail:
info@allaskiallitas.hu

Kapcsolat

Arrabona Állásbörze

E-mail:
info@allaskiallitas.hu

VI. Állásbörze kiállítók / MENTON Jobs Humánszolgáltató és Személyzeti Tanácsadó Kft

MENTON Jobs Humánszolgáltató és Személyzeti Tanácsadó KftMENTON Jobs Humánszolgáltató és Személyzeti Tanácsadó Kft

A MENTON Jobs Humánszolgáltató és Személyzeti Tanácsadó Kft. alapítói több mint 10 éves tapasztalattal rendelkeznek a magyar munkaerőpiacon, és célul tűzték ki, hogy Partnereik sikeréhez komplex HR megoldások szolgáltatásával járuljanak hozzá. A napjainkra jellemző munkaerőhiányos időkben a cégeknek egyre nagyobb kihívást jelent a működésükhöz szükséges létszámhiány kezelése. A MENTON Jobs Kft-vel való együttműködés abban az esetben lehet az Ön számára előnyös, ha saját kollégái, illetve a meglévő partneri kör nem tudja kiszolgálni a felmerülő igényeket, legyen szó akár rövid, akár hosszútávú létszám- igényről. Cégünk képviselője az első találkozó alkalmával felméri az igényeket, és Önnel közösen dönt arról, hogy az adott helyzetben mi lesz a legkedvezőbb megoldás vállalata számára.

HR szolgáltatásaink:

  • Munkaerő-kölcsönzés (országon belüli, valamint határon átnyúló harmadik országbeli munkaerő-kölcsönzés)
  • Munkaerő-közvetítés
  • Iskolaszövetkezet
  • Nyugdíjas szövetkezet
  • Bizonyos munkafolyamatok kiszervezése (outsourcing)

Minden esetben az elvárásokra szabott egyedi megoldásokat preferáljuk annak érdekében, hogy partnerünk maximálisan elégedett legyen.

A MENTON Jobs Kft. a dinamikus fejlődésének köszönhetően már minősített foglalkoztatóként rövid idő alatt, akár több száz fős munkaerőigényt is teljesíteni tud a Partnerrel történt előzetes ütemterv kialakítása mentén. A MENTON Jobs Kft. szigorú feltételek alapján történt átvilágítási folyamatot követően kapta meg a minősített foglalkoztatói nyilvántartásba vételi engedélyét, így azon kevés munkaerőkölcsönző cégek egyike vagyunk Magyarországon, akik támogathatják az Önök vállalatát céljaik elérése érdekében. Akár 11 ország 500 millió lakosa szólítható meg az Önök betöltetlen munkaköreire.

Szolgáltatásunkat KKV-k és multinacionális vállalatok számára egyaránt kedvező feltételekkel végezzük.

Nagy tapasztalattal rendelkezünk több nemzetgazdasági ágazatban, úgy mint autóipar, élelmiszeripar, feldolgozóipar, mezőgazdaság, turizmus- és vendéglátás, fémipar, nehézipar stb.

 

 

 


« Vissza az előző oldalra!


Arrabona Állásbörze - Magyar