Kapcsolat

Arrabona Állásbörze

2024. március 22.

Helyszín: Győr, ETO Park Hotel Business and Stadium

Kiállítók részére információs vonal:
+36/30-9394-541

Látogatók részére információs e-mail cím:
info@allaskiallitas.huKatek Hungary Kft.

A Katek Hungary Kft a Győri Ipari Parkban több mint 20 éve szolgálja ki nagynevű megrendelőit az autóipar, a szórakoztató elektronika, az ipari elektronika és a háztartási elektronika területén.

A számos elektronikai gyártót magába tömörítő Katek Csoport tagjaként elkötelezettjei vagyunk a társadalmi, gazdasági és ökológiai értékek mentén való tevékenykedésnek.

Jelenlegi 300 alkalmazottunkkal együttműködésben, családias hangulatban dolgozunk egy tiszta, rendezett, egészségkárosító tényezőktől mentes környezetben, igyekezve lépést tartani a folyton változó technológiai kihívásokkal, vevői igényekkel.

Gyártásunk 3300 m2-en, 5 SMT, 4 THT soron zajlik, a tesztelés házon belül – részben saját fejlesztésű - ICT és FCT tesztberendezések segítségével történik.

Csapatunkba folyamatosan várjuk az iparág iránt érdeklődő, lelkes munkatársakat 

  • operátori,
  • technikusi,
  • szellemi pozíciókba.

Az új kollégák beilleszkedését betanulási programokkal segítjük, nagy hangsúlyt fektetünk a szakmai képzésekre.  A közösségépítés nevében lehetőség van csapatépítő rendezvényeken, sportversenyeken, kirándulásokon részt venni. 

Fontos számunkra, hogy az év során akár több jótékonysági esemény mögé is beállhassunk, mindezekkel hozzájárulva a Katek szakmai és erkölcsi jó híréhez az üzleti világban. 

Információ az aktuálisan nyitott pozíciókkal kapcsolatban, jelentkezés: 

hr.KHUGMS@katek-group.com

www.katek-group.de

Katek Hungary Kft.

Vissza az előző oldalra!
Arrabona Állásbörze - Magyar