Kapcsolat

Arrabona Állásbörze

9081 Győrújbarát,
Part u. 14
E-mail:
info@arrabonaallasborze.hu

VI. Állásbörze kiállítók / Adecco Személyzeti Szolgáltató Kft.

Adecco Személyzeti Szolgáltató Kft.Adecco Személyzeti Szolgáltató Kft.

Szeretettel várunk standunknál, ha egy kis segítségre, iránymutatásra vágysz. Kérj tanácsot tőlünk! Egy konkrét pozíció érdekel, vagy kimondottan IT, mérnöki, szellemi, back office, esetleg fizikai munkák területére szakosodtál és a nyitott pozícióinkra vagy kíváncsi? Az önéletrajzod tökéletesítésében szeretnél pár tippet? Ezekre mind fantasztikus megoldást tudunk kínálni, hiszen az a célunk, hogy Te sikeres légy, jól menjenek az interjúk és valóban megtaláld álmaid munkáját

A felvételi eljárás mindig az adott pozíciótól függ. A kiválasztási technikák széles palettájából választjuk ki a legmegfelelőbbet, legyen szó Assessment Centerről, személyes interjúról, telefonos előszűrésről, szakmai, nyelvi, személyiségi tesztekről. A pályázókat folyamatosan tájékoztatjuk az első kapcsolatfelvételtől a kiválasztási folyamat végéig.

Az Adecco több mint 30 éve nyitotta meg kapuit Magyarországon. Fő profiljaink a szakember-közvetítés, a felsővezető-kiválasztás, a munkaerő-kölcsönzés, valamint az outsourcing. Sikerünk titka a több évtizedes szakmai múltban, a nemzetközi tudásmegosztásban, professzionális tanácsadóinkban, a legkorszerűbb HR technikák alkalmazásában és az egész országot lefedő hálózatunkban rejlik. Folyamatosan követjük a munkaerőpiaci változásokat, ezzel biztosítva a naprakész megoldásokat.

Az Adecco a világ egyik vezető humán erőforrás szolgáltatásokat nyújtó cége, amely több mint 60 országban és közel 5100 irodával sikeresen végzi tevékenységét, világszerte elégedett partnereket teremtve. Magyarországi központunk Budapesten található, amely mellett további 2 budapesti és 7 vidéki irodánk üzemel.

Győri irodánk elérhetősége:

Cím: 9027 Győr, Budai út. 2. (Árkád víztorony lábánál)

E-mail: gyor@adecco.com

Tel.:  06/30-636-0934
« Vissza az előző oldalra!

Arrabona Állásbörze - Magyar