Kapcsolat

Arrabona Állásbörze

E-mail:
info@allaskiallitas.hu

Kapcsolat

Arrabona Állásbörze

E-mail:
info@allaskiallitas.hu

Kapcsolat

Arrabona Állásbörze

E-mail:
info@allaskiallitas.hu

VI. Állásbörze kiállítók / ALDI

ALDIALDI

 

 

Szereted a frissen sült péksütemény illatát? Elbírsz egy kamionnyi áruval?

Az ALDI sokrétű, izgalmas, változatos munkaköröket kínál az ország számos pontján. Üzlethálózatunk bővülésé miatt folyamatosan keresünk Bolti eladókat, Raktári munkatársakat és számos irodai és IT pozícióval is várjuk a leendő kollégákat.

Az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. 2008-ban nyitotta meg hálózatának első áruházát Magyarországon, országszerte jelenleg 158 üzlettel van jelen a magyar kiskereskedelemben és több mint 5.000 főt foglalkoztat.

Az ALDI-nál nagy hangsúlyt fektetünk munkatársaink egészségére, legyen szó a foglakozás-egészségügyi támogatásról, vagy a vállalatunk által biztosított szűrőprogram lehetőségéről. Munkavállalóinknak minden nap friss zöldség és gyümölcs, tea, kávé és víz biztosított a jól felszerelt konyhákban. Kedvezményes sportkártyát biztosítunk a mozogni vágyóknak és emellett aktív sportközösségünkhöz is csatlakozhatsz, ezáltal részese lehetsz a havi sportkihívásoknak, melyeket nyereménnyel jutalmazunk. Ezen kívül támogatjuk az általunk szervezett futóversenyben való részvételt is.

 A testi egészség mellett a lelki és szociális egészségre is nagy hangsúlyt fektetünk, hiszen a pozitív munkakörnyezet erősíti a jóllétünket. Az egészséges vezetési és vállalati kultúra, a csapat összetartása és a kölcsönös megbecsülés kulcsfontosságú sikertényezők. Különböző programokkal bíztatunk csapatrendezvényeken való részvételre, mint például közös túrázások, kerékpározások és futások, illetve saját szervezésű sport kihívások.

Mindennapi munkánk során bizalommal vagyunk egymás iránt, mert a kölcsönös motiváció és az összetartás az, ami előre visz minket. Tudjuk, hogy csak együtt lehetünk olyan jók, amilyenek lenni szeretnénk.

Azért dolgozunk minden nap az ALDI-nál, hogy üzleteink zavartalanul működhessenek és a vásárlóink minden nap elégedetten térjenek be hozzánk.

Munkánk elismeréséül első helyen végeztünk a 2021-es PwC Legvonzóbb Munkahely Díj kiskereskedelem kategóriában és környezettudatos tevékenységünkért elnyertük 2021-ben az Év Környezettudatos Kereskedője díjat is.

A karrierlehetőségekről bővebb információ a www.karrier.aldi.hu honlapon található.

 


« Vissza az előző oldalra!


Arrabona Állásbörze - Magyar