Kapcsolat

Arrabona Állásbörze

E-mail:
info@arrabonaallasborze.hu

VI. Állásbörze kiállítók / Hartmann Hungary Kft.

Hartmann Hungary Kft.Hartmann Hungary Kft.

 

A Hartmann vállalatcsoport napjainkban 15 termelőüzemmel és mintegy 2500 dolgozójával a világ vezető formázott papírrost csomagolóanyag gyártója. Mindemellett piacvezető a tervezésben, mérnöki fejlesztésben és a formázott rost gyártástechnológiában.

A dán székhelyű vállalatcsoport magyar leányvállalata 1991-ben alakult, majd a bővülő beruházásoknak köszönhetően fellendült a tojás csomagolóanyag gyártás és ezzel a lépéssel újabb piaci lehetőségek nyíltak meg. A magyar vállalat megalakulása óta több szakaszban dinamikus fejlődésen ment keresztül.

Az elmúlt 5 évben végrehajtott több milliárdos beruházásoknak köszönhetően a gyár folyamatosan bővítette termelési kibocsátását, optimalizálta a logisztikai folyamatokat, új szervezeti egységeket hozott létre. Ezek a fejlesztések biztosítják a vállalat stabil jövőjét Ácson. 

A Hartmann által kifejlesztett technológia kizárólag újrahasznosított papírfelhasználásra épül. Az általuk előállított csomagoló anyag 100%-ban környezetbarát és teljes mértékben lebomló, ami példaértékű az újrahasznosítás területén. Mindamellett, a formázott papírpép-technológia környezetbarát és teljes mértékben a szállítandó tárgyak alakjához igazítható.

 A magyar gyárban megtermelt áru mennyisége meghaladja a napi több millió darabot, amelynek nagy részét az európai piac veszi fel. Mindezek tükrözik a cég nagyságát, elismertségét, a megtermelt áruk kiváló minőségét.

Míg a 90-es években Ácson 100 fő dolgozott, mára ez a létszám 550-600 fő között mozog. Sokan 15-20 éve dolgoznak a cégnél, a dolgozók 90 %-a helybéli. Ezért nem meglepő az a tény, hogy a Hartmann működése erőteljesen összefonódik Ács város és a kistérség életével. Társadalmi felelősség-vállalásukban olyan irányvonalakat jelöltek ki, amelyek a szűkebb és tágabb közösségeik érdekeit szolgálják.

A jövőbeli terveket illetően a Hartmann a tehetséges magyar munkaerőre alapozva, további feladatokkal kívánja szélesíteni hazai tevékenységét és egyúttal bízik a gyártási volumen további emelkedésében.

Visszanézve a vállalat történetébe, egy dinamikus fejlődést láthatunk, ennek megfelelően a vállalat vezetése is ugyanolyan optimizmussal tekinthet a jövőbe, ahogy azt vállalat alapítói tették 1917-ben.

További információk és nyitott pozíciók: https://hartmann-hungary.hu/

Elérhetőségeink:     

2941 Ács, Hartmann u. 1. 

http://hr-hungary@hartmann-packaging.com

+36 30/755-5603
« Vissza az előző oldalra!


Arrabona Állásbörze - Magyar