Kapcsolat

Arrabona Állásbörze

következő állásbörzénk:

2024. ősz

Kiállítók részére információs vonal:
+36/30-9394-541

Látogatók részére információs e-mail cím:
info@allaskiallitas.hu2. Állásbörze kiállítók

Hisszük, hogy egy cég hosszútávú sikere a humán erőforrásaiban rejlik. Azokban elkötelezett, tenni vágyó alkalmazottakban, akik valódi értéket teremtenek. Egy jó csapat bámulatos dolgokra képes és hihetetlen eredményeket érhet el. Az Adecco célja, hogy ezt a csapatot/csapattagot megtalálja Neked és partnereinknek, ezzel hozzájárulva a Te és a cég hosszútávú sikeréhez

Állj munkába velünk, mert nálunk az álláskeresés rólad szól.

Az ALPROSYS Célgépgyártó Kft. 1996-ban kezdte meg működését az egyedi gépgyártás területén.

Cégünk nevében hordozza az identitásunk két legfontosabb alapkövét. Az egyik a Borsodi családnév, mely már második generáció óta védjegye az itt folyó munkának, és elárulja azt, amire mi külön büszkék vagyunk, hogy ez egy családi vállalkozás. A másik pedig a Műhely szó, mely a munkafilozófiánk megtestesítője, precízen, tisztességesen, és becsülettel. Ez a hármasság az, amely munkatársainknak és partnereinknek is jellemez minket. Ez a két szó juttatott el minket oda, ahol most vagyunk, az évtizedek alatt egy olyan fémipari középvállalkozássá fejlődtünk, mely büszke a múltjára és kész dolgozni a jövőjéért. A jelenében pedig a legmagasabb minőségben szolgálja ki megrendelőit élelmiszer, elektronika, jármű egészségügyi iparágakban.

Kell egy indok, hogy nálunk dolgozz? Adunk százat!

A termékszortiment nagyobb részét a szendvicskenyerek és kalácsok, valamint az egészségtudatos táplálkozást támogató termékek teszik ki, melyek két telephelyen, Győrben és Miskolcon készülnek. A formában sült, előre szeletelt és csomagolt kenyereket már az 1990-es évek óta gyártjuk, aminek köszönhetően a Ceres név mára összeforrott a „legnagyobb toast kenyér gyártó“ megtisztelő elnevezéssel. Vállalatunk hosszú évek óta a magyar sütőipari piac meghatározó szereplője.

A DS Smith cégcsoport Európa egyik legnagyobb csomagolóeszköz gyártó vállalata, több mint 200 üzemmel van jelen a kontinensen, tevékenységét dinami...

Az EDAG mint az egyik legnagyobb független fejlesztő autóipari mérnöki iroda, több mint 8000 munkatársat foglalkoztat szerte a világon. 1999-ben me...

Jelentkezz hozzánk, légy tagja Te is az ÉNYKK-nak!

Kedves Álláskeresők! Kedves leendő Munkatársunk!

Kedves Álláskereső! Kedves leendő Munkatársunk!

Lüktess velünk!
A Győr-Sopron-Ebenfurti Vasút Zrt. magyar-osztrák tulajdonú vasúttársaság.

GYŐRI JÁRÁSI FOGLALKOZTATÁSI PAKTUM

JABIL Packaging Group

A Klingelnberg Hungária Kft. 2003-ben alapított, német tulajdonban lévő vállalkozás. Ma közel 70 munkatárssal.

A több mint 50 éves szakmai tapasztalattal rendelkező, és világszerte mintegy 20.000 munkavállalót foglalkoztató Leadec a legjelentősebb autóipari nagyvállalatok folyamatainak ellátásához, fejlesztéséhez nyújt hosszútávon megbízható támogatást, innovatív megoldásokat az alábbi területeken: műszaki és infrastrukturális épületüzemeltetés, karbantartás, elektromos rendszerek kivitelezése, központi energiabiztosítás.

Lear Corporation

Magyar Közút Nonprofit Zrt.

Miért éri meg regisztrálni a Man at Work Kft.-hez, egy munkaerőkölcsönzőhöz?

Miért válaszd a MÁV-ot?
Mert...

Cégcsoportunk közel 30 éve olyan szolgáltatásokat nyújt ügyfeleink részére, amelyek a számvitel és pénzügyek, adózás, bérszámfejtés és tanácsadás területén jelentős hozzáadott értéket képviselnek.

A Mosonmagyaróváron működő Óvártej Zrt. az olasz Valcolatte cégcsoport tagjaként hosszú évek óta finom sajtokkal látja el a fogyasztókat szerte a világon.
Cégünk az elmúlt években jelentős fejlődésen ment keresztül: új üzemegységet avattunk, modern, automatizált gyártósoraink segítségével megdupláztuk termelésünket és stabil pénzügyi helyzettel rendelkező, modern és energiahatékony vállalatnak mondhatjuk magunkat.
Arra törekszünk, hogy megfeleljünk a vevőink és a saját magunk által támasztott magas minőségi elvárásoknak, amelyet folyamatos fejlesztéssel és innovációval érünk el. Termékeink Európa-szerte ismertek és kedveltek és folyamatosan nyitunk új piacok felé.

Jelentkezzen hozzánk, ha egy összetartó közösség része szeretne lenni és egy változatos, kihívásokkal teli munkahelyre vágyik!

2 oldal, 37 összesen, 1-24

Vissza az előző oldalra!

Arrabona Állásbörze - Magyar