-- Facebook Pixel Code -->

Kapcsolat

Arrabona Állásbörze

9081 Győrújbarát,
Part u. 14
E-mail:
info@arrabonaallasborze.hu

2. Állásbörze kiállítók / Magyar Közút Nonprofit Zrt.

Magyar Közút Nonprofit Zrt.Magyar Közút Nonprofit Zrt.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. a kezelésében lévő közel 32 000 kilométernyi országos közúthálózat fenntartási és üzemeltetési feladatait látja el.

A vállalat több mint 6000 fős dolgozói létszáma, valamint gazdasági mutatói alapján az ország első tíz állami vállalata közé sorolható, budapesti központi irányítással 19 megyében, 94 mérnökségen végzi közútkezelői munkáját. A Magyar Közút Nonprofit Zrt. célja és feladata, hogy útfenntartó tevékenységével zavartalan közlekedést biztosítson minden forgalomban résztvevő számára.

Kiemelt feladatként kezeljük az országos kerékpárút-törzshálózat, illetve a főutakkal párhuzamos lakott területen kívüli kerékpárutak megfelelő szintű üzemeltetését és karbantartását.

Útinform osztályunk 2019-ben ünnepli 45 éves fennállását. A név évtizedek óta egyet jelent Magyarország útinformációinak kezelésével. Feladatkörük az évek során folyamatosan bővült, illetve bővül. Kollégáik a nap 24 órájában figyelemmel kísérik az ország közúthálózatát, beleértve a fő és mellékutakat valamint az autópályákat.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. kezelésében működik Közép-Európa legnagyobb közúti szakgyűjteménye, amely Európa legnagyobb úthengergyűjteményének is helyt ad. A Kiskőrösön található Úttörténeti Múzeumban számos útkarbantartásban, felújításban használt gép, úthenger ritkaság mellett  megtekinthetik az érdeklők Józsit is, a Robog az úthenger című magyar sorozat főszereplőjét.
« Vissza az előző oldalra!

Arrabona Állásbörze - Magyar