Kapcsolat

Arrabona Állásbörze

E-mail:
info@allaskiallitas.hu

2. Állásbörze kiállítók / EDAG Hungary Kft.

EDAG Hungary Kft.EDAG Hungary Kft.

Az EDAG mint az egyik legnagyobb független fejlesztő autóipari mérnöki iroda, több mint 8000 munkatársat foglalkoztat szerte a világon. 1999-ben megnyitotta győri, majd 2019 februárjában budapesti irodájának kapuit. Szinte az összes ismert autógyár számára végezünk fejlesztői tevékenységet. Tapasztalt szakembereink segítségével a fejlesztés folyamatának bármely szakaszába képesek vagyunk bekapcsolódni.

A közel két évtizede történt győri irodaalapítás óta a cég folyamatosan növelte mérnök kollégáinak létszámát, így az autótervezés komplex, szerteágazó folyamatából már hat önálló csoport található meg a Zrínyi utcai irodában a műszaki formatervezés, terméktervezés és konstrukció, elektrotechnikai és elektronikai fejlesztés, végeselem-analízis, valamint gyártóeszköz-fejlesztés és műszaki adminisztráció.

termékfejlesztés csoport az autó fém és műanyag alkatrészeit tervezi, rendszerint CATIA vagy NX szoftverek segítségével. Ezek lehetnek az önhordó karosszéria egyes fémelemei, vagy az autó külső ill. belső alkatrészei: a teljes lökhárító, hűtőrács, műszerfal, kapcsolók, kesztyűtartó, légbeömlők.

Formatervezési csoportunk a meglévő styling-tervek alapján gyártáshelyes, végleges dizájnfelületeket készít. A formatervezőink a megrendelő egyedi kívánságait, a gyártási és a biztonsági előírásokkal egyetemben esztétikailag is igényes megoldásokat készítenek. Túlnyomórészt Autodesk Alias és ICEM Surface szoftverek használatával.

Végeselem-analízis csapatunk a karosszériák ütközésbiztonsági és az ütközés során fellépő statikai és dinamikai és akusztikai vizsgálatokat, valamint szimulációkat végez, főként PAmCrash, LS-DYNA, Abaqus, Nastran és Ansa szoftverek használatával.

A jármű-elektronikai fejlesztések is színes palettát tárnak a szemünk elé: gépkocsi-vezérlőrendszerek fejlesztését beágyazott mikrokontrollerek alkalmazásával, UML-rendszerek segítségével végzett fejlesztői feladatokat, forráskód-fejlesztési munkákat C/C++ programnyelvben. A jármű-villamossághoz pedig a virtuális vezetékköteg-topológia és a fedélzeti kábelköteg fejlesztése, elektrologika, geometriaintegráció és dokumentációkezelés tartozik.

Gyártóeszköz-fejlesztő csoport komplett megoldásokat kínál a gyártás elindításához - készülékek tervezése, gyártása és üzembe helyezése -, valamint a robotszimuláció, az offline programozás és a mélyhúzó szerszámok tervezése is a csoport profiljába tartozik.

Műszaki adminisztrációs területünk fontos része a mérnöki munka mindennapos támogatásának, hozzájárul a folyamatok megfelelő koordinálásához.

Fejlesztés szenvedéllyel, ezek vagyunk mi.

A vonzó munkalehetőség mellett a versenyképes alapbéren felül, egyéb pénzbeni és természetbeni juttatásokat kínálunk munkatársainknak.

Pénzbeni és egyéb juttatások:

  • Cafeteria és 13. havi fizetés
  • Eredménytől függő éves prémium
  • Hűségprémium
  • Toborzási prémium
  • Lakhatási támogatás
  • Ingyenes egészségügyi ellátás
  • Napi munkába járás és hétvégi hazautazás támogatása
  • Kamatmentes hitel lakásvásárlás esetén
  • Gyümölcsnap

karrier@edag.hu

+36 96 401 804

www.edag.hu
« Vissza az előző oldalra!


Arrabona Állásbörze - Magyar