Kapcsolat

Arrabona Állásbörze

9081 Győrújbarát,
Part u. 14
E-mail:
info@arrabonaallasborze.hu

2. Állásbörze kiállítók / Man at Work

Man at WorkMan at Work

Cégünk, a Man at Work Humánszolgáltató és Személyzeti Tanácsadó Kft. munkaerő-kölcsönzéssel, munkaerő-közvetítéssel és fejvadászattal foglalkozó, olyan magyar tulajdonú vállalkozás, ami több mint 20 éves szakmai tapasztalattal a háta mögött működik megbízhatóan, nagy sikerekkel és ismertséggel.

Téves az a rémhír, hogy egy kölcsönző cég, mint a Man at Work bármit is levon a fizetésből!

A kölcsönző épp olyan munkáltató, mint bármely más cég. Törvény kötelezi arra, hogy a partnereinél ugyanazért a munkáért ugyanazt a bért kapják a dolgozók. A munkabért ugyanazon feltételek szerint kapja a kölcsönzött és a saját munkavállaló.

A béren kívüli juttatások (utalványok, kártyák) is szinte minden esetben ugyanúgy megilletik a kölcsönzött munkavállalót is. A munkába járás és egyéb szociális juttatások is ugyanazon feltételek mellett járnak. Esetenként a munkába járás, szállások feltételei kedvezőbbek is lehetnek, ha a kölcsönző biztosítja azt.

Többségében multinacionális hátterű vállalatok megbízásából hazai és külföldi álláslehetőségeket kínálunk az álláskeresők számára. Állásajánlataink változatosak, hiszen partnereink között találhatóak többek között autóipari beszállítók, ahogy élelmiszeripari vagy elektronikai termékgyártók, logisztikai-, könyvelési és adminisztrációs központok (SSC), nemzetközi informatika szolgáltatók.

A munkaerő-kölcsönző partnerei általában hosszú távra, bejelentett munkaviszonnyal keresnek munkavállalókat. Nagyon sok esetben a partner cég egy idő után saját állományába kéri át a munkavállalót. Ebben az esetben is a döntés joga a munkavállaló kezében van és dönthet úgy, hogy továbbra is kölcsönzötti állományban szeretne maradni. Ennek oka lehet a pl. rugalmasabb előlegkifizetés, jobb minőségű szállások, utazástérítés stb.

A munkavállaló, amennyiben Man at Work Kft.-nél regisztrál, tulajdonképpen egy olyan „szolgáltatást” vesz igénybe, amelyet sehol máshol nem kaphat meg: profi üzletkötők fognak azon dolgozni, hogy neki munkát találjanak. A munkaerő-kölcsönző cég üzleti kapcsolatai révén számos iparágban számos munkaadóval tart kapcsolatot, és naprakész információi vannak arról, hogy hol milyen munkaerőt keresnek. Ilyenformán gyakorlatilag leveszik a munkavállaló válláról a munkakereséssel kapcsolatos gondok nagy részét, és saját jól felfogott gazdasági érdekeik mentén igyekeznek minél magasabb bérért és minél hosszabb időre elhelyezni a munkavállalót.

Jelenleg több mint 1400 munkavállaló dolgozik nálunk több mint 100 partnerünknél!

Regisztráljon Ön is! www.manatwork.hu
« Vissza az előző oldalra!

Arrabona Állásbörze - Magyar