Kapcsolat

Arrabona Állásbörze

9081 Győrújbarát,
Part u. 14
E-mail:
info@arrabonaallasborze.hu

2. Állásbörze kiállítók / Adecco Személyzeti Szolgáltató Kft.

Adecco Személyzeti Szolgáltató Kft.Adecco Személyzeti Szolgáltató Kft.

 

Hisszük, hogy egy cég hosszútávú sikere a humán erőforrásaiban rejlik. Azokban elkötelezett, tenni vágyó alkalmazottakban, akik valódi értéket teremtenek. Egy jó csapat bámulatos dolgokra képes és hihetetlen eredményeket érhet el. Az Adecco célja, hogy ezt a csapatot/csapattagot megtalálja Neked és partnereinknek, ezzel hozzájárulva a Te és a cég hosszútávú sikeréhez.

Szeretettel várunk standunknál, ha egy kis segítségre, iránymutatásra vágysz. Kérj tanácsot tőlünk! Egy konkrét pozíció érdekel? Vagy kimondottan IT, mérnöki, szellemi, back office, esetleg fizikai munkák területére szakosodtál és a nyitott pozícióinkra vagy kíváncsi? Vagy akár csak az önéletrajzod tökéletesítésében szeretnél pár tippet? Ezekre mi mind fantasztikus megoldást tudunk kínálni, hiszen a mi munkák, hogy Te sikeres légy, jól menjenek az interjúk és valóban megtaláld álmaid munkáját.

Az Adecco-nál alkalmazott felvételi eljárás mindig az adott pozíciótól függ. A kiválasztási technikák széles palettájából jelöljük ki a legmegfelelőbbet, legyen szó Assessment Center-ről, személyes interjúról, telefonos előszűrésről, szakmai, nyelvi, személyiségi tesztekről. A pályázókat folyamatosan tájékoztatjuk az első kapcsolatfelvételtől a kiválasztási folyamat végéig.

Az Adecco Magyarország több mint 25 éve végez vezető-kiválasztást, szakember-közvetítést, valamint munkaerő-kölcsönzést. Sikerünk titka a több évtizedes szakmai múltban, professzionális tanácsadóinkban, a legkorszerűbb HR technikák alkalmazásában, valamint országos hálózatunkban rejlik.

A kiterjedt hazai és nemzetközi hálózatunknak a digitális megközelítésünknek, valamint professzionális tanácsadóiknak köszönhetően biztosak vagyunk benne, hogy a legjobb lehetőségeket és jelölteket találjuk meg iparágtól és végzettségtől függetlenül. Folyamatosan követjük a munkaerőpiaci változásokat, ezzel biztosítva a naprakész megoldásokat.

Az Adecco a világ vezető humán erőforrás szolgáltatásokat nyújtó cége, amely több mint 60 országban sikeresen végzi tevékenységét, világszerte elégedett partnereket teremtve. Hazánkban a teljes földrajzi lefedettség érdekében az ország minden régiójában jelen vagyunk. Budapesten kívül jelenleg 11 vidéki irodánk üzemel.

Az Adecco Cégcsoport több mint 33.000 alkalmazottal, közel 5100 irodával világszerte azért dolgozik, hogy partnereink a legjobb munkaerőkkel a saját szakterületükön a legeredményesebben működjenek.

Győri irodánk elérhetősége:

Cím: 9027 Győr, Budai út. 2. (Árkád víztorony lábánál)

E-mail: gyor@adecco.com

Tel.:  06/30-827-0177; 06/30-942-3687; 06/30-262-2350
« Vissza az előző oldalra!

Arrabona Állásbörze - Magyar