Kapcsolat

Arrabona Állásbörze

9081 Győrújbarát,
Part u. 14
E-mail:
info@arrabonaallasborze.hu

2. Állásbörze kiállítók / Leadec

LeadecLeadec

 

A több mint 50 éves szakmai tapasztalattal rendelkező, és világszerte mintegy 20.000 munkavállalót foglalkoztató Leadec a legjelentősebb autóipari nagyvállalatok folyamatainak ellátásához, fejlesztéséhez nyújt hosszútávon megbízható támogatást, innovatív megoldásokat az alábbi területeken: műszaki és infrastrukturális épületüzemeltetés, karbantartás, elektromos rendszerek kivitelezése, központi energiabiztosítás.

Sikertörténetünk 25 évvel ezelőtt Győrben indult. Mára vállalatunk közel 700 munkavállalót foglalkoztató, győri, kecskeméti, szombathelyi, szentgotthárdi, miskolci és maklári telephelyekkel rendelkező szolgáltató vállalattá növekedett. Fontos partnereink a Magyarországon működő autóipari nagyvállalatok, ahol szolgáltatásainkat magasan képzett munkatársaink elkötelezettsége és megbízható teljesítménye támogatja.

Megalakulásunk óta szolgáltatásaink körét és tapasztalatunkat is folyamatosan bővítettük, így ma az elektromos berendezések telepítésétől és karbantartásától a belső logisztikai feladatokig minden olyan műszaki szolgáltatást kínálunk, amely a folyamatokat gördülékennyé és hatékonnyá teszi a telephelyeinken.

Az anyavállalat globális hálózatának tagjaként a szakembereink hasznosíthatják a meglévő átfogó technikai tudást és tapasztalatokat szerezhetnek nemzetközi projektekben, illetve különböző ügyfélprojektekben. Rendkívül fontosnak tartjuk a fenntarthatóságot és számos tevékenységünkkel bizonyítjuk, hogy az ipari szolgáltatások nyújtása együtt járhat a természeti erőforrások védelmével.

 

AKTUÁLIS ÁLLÁSAINK:

Csőszerelő

Elektrikus

Elektromos karbantartó

Gépész

Lakatos

 

AMIT KÍNÁLUNK:

Modern, tiszta munkakörnyezet

Családias légkör

13. havi fizetés

Éves cafeteria keret

Bejárás támogatás

Továbbképzési lehetőségek

 

JELENTKEZÉSEKET AZ ALÁBBI ELÉRHETŐSÉGEKEN VÁRUNK:

E-mail: vigykarrier@leadec-services.com

Honlap: www.leadec-services.com/hungary/hu/karrier/allasajanlatok/

 

 

 

 
« Vissza az előző oldalra!

Arrabona Állásbörze - Magyar