Kapcsolat

Arrabona Állásbörze

E-mail:
info@allaskiallitas.hu

Kapcsolat

Arrabona Állásbörze

E-mail:
info@allaskiallitas.hu

Kapcsolat

Arrabona Állásbörze

E-mail:
info@allaskiallitas.hu

2. Állásbörze kiállítók / Alprosys Kft.

Alprosys Kft.Alprosys Kft.

Az ALPROSYS Célgépgyártó Kft. 1996-ban kezdte meg működését az egyedi gépgyártás területén. Több mint 20 éves tapasztalatunk alapján elmondhatjuk, hogy a hazai egyedi gépgyártó cégek közül ma már a nagyobb vállalatok közé tartozik társaságunk.

Megrendelőink különféle iparágakból kerülnek ki, de főként multinacionális autóipari vállalatok, valamint azok beszállítói találhatóak meg partnereink között. Egyedi gépgyártóként nem rendelkezünk állandó termékpalettával, hiszen minden egyes berendezést, szerelősort egyedileg, partnereink igényei szerint tervezünk meg, gyártunk le, szerelünk össze és helyezünk üzembe.

Vállaltunkra jellemző a hosszú távú elköteleződés a partnereinkkel fennálló kiváló üzleti kapcsolatok gondozása és építése iránt, a belső igény az innovációra, a folytonos szakmai és szervezeti fejlődésre. Ezek határozzák meg azt a környezetet, amiben sok kis lépés nagy horderejű változásokat eredményez, folyamatosan javul a hatékonyságunk, így új piacokra sikerül betörnünk.

Sikereinket munkatársainknak köszönhetjük! Célunk, hogy minden területen a legtehetségesebb szakembereket alkalmazzuk, fejlesszük és megtartsuk őket.

Törekszünk rá, hogy az általunk nyújtott juttatások versenyképesek és rugalmasak legyenek.

A cégnél dolgozók egészsége és biztonsága fontos számunkra, a biztonságos munkahelyi környezet kialakítása kiemelt hangsúlyt kap a mindennapi tevékenységeink során. Tiszteletben tartjuk, hogy munkatársaink különbözőek személyiségükben, képességeikben, munkastílusukban.

Kollégáink változatos oktatási háttérrel, illetve szakmai tapasztalattal csatlakoztak cégünkhöz, ahol folyamatosan fejlődve felelnek meg az új kihívásoknak.

Értékeljük és elismerjük egymás ismereteit és erőfeszítéseit, hogy így együtt alakítsuk cégünk sikeres jövőjét!

www.alprosys.hu

https://www.facebook.com/Alprosys/


« Vissza az előző oldalra!


Arrabona Állásbörze - Magyar