Kapcsolat

Arrabona Állásbörze

9081 Győrújbarát,
Part u. 14
E-mail:
info@arrabonaallasborze.hu

2. Állásbörze kiállítók / Ceres Sütőipari Zrt.

Ceres Sütőipari Zrt.Ceres Sütőipari Zrt.

A termékszortiment nagyobb részét a szendvicskenyerek és kalácsok, valamint az egészségtudatos táplálkozást támogató termékek teszik ki, melyek két telephelyen, Győrben és Miskolcon készülnek. A formában sült, előre szeletelt és csomagolt kenyereket már az 1990-es évek óta gyártjuk, aminek köszönhetően a Ceres név mára összeforrott a „legnagyobb toast kenyér gyártó“ megtisztelő elnevezéssel. Vállalatunk hosszú évek óta a magyar sütőipari piac meghatározó szereplője.

A vásárlóink asztalára kerülő pékáru megszokott ízének és minőségének folyamatos biztosításához minőségi alapanyagokra, modern technológiára és szigorú minőségbiztosítási rendszerre van szükség. Ezért különböző termékeinket, mint a népszerű toast kenyereket és elősütött termékeket a legfejlettebb nyugat-európai automata gépsorokon gyártjuk.

Hiszünk benne, hogy az elmúlt évtizedekben elért piaci sikereink elsősorban annak köszönhetők, hogy mindig sikerül megújulnunk és olyan termékeket kínálunk, amelyek megfelelnek vásárlóink igényeinek vagy többet is nyújtanak annál. Folyamatosan arra törekszünk, hogy egyedi, különlegességnek számító termékeket fejlesszünk ki. Alapvető értékeink közé tartozik az innovációs készség, a megbízhatóság és kollegáink magas szintű elkötelezettsége. Emellett büszkék vagyunk rá, hogy péksüteményeink Magyarországon készülnek, ezáltal sok hazai családnak biztosíthatunk megélhetést.

A Ceres Zrt. Magyarország piacvezető sütőipari vállalata. Az ország egész területére szállítjuk termékeinkeinket, valamint a környező országokba exportálunk is. Partnereink között egyaránt megtalálhatóak a hazai KKV-k és a nagy multinacionális vállalatok is. A győri és miskolci régióban összesen több mint 450 munkavállalót foglalkoztat a vállalatunk.

Széles termékkínálatunkat több mint 430 féle termék alkotja. Legnagyobbrészt tartós kenyereket, pékárukat gyártunk, de évről-évre növekszik a kereslet a napi, friss termékek iránt is. A szortiment legnagyobb részét a különböző típusú kenyerek adják. A sütésnél különböző liszteket, magvakat, sütőformákat használunk, hogy egyedi ízvilágot és megjelenést biztosítsunk termékeinknek. Kenyérfélék mellett kalácsokat és további édes és sós péksüteményeket egyaránt készítünk. Funkcionális, kényelmi termékeink között elősütött pékáruk, pizzák, piskóták, valamint szezonális jelleggel tekercsek és beiglik találhatóak. Gluténmentes kínálatunk a lisztérzékenyek számára is számos választási lehetőséget biztosít.

Termékszortimentünket folyamatosan frissítjük, fejlesztjük, hogy meg tudjunk felelni a fogyasztói igényeknek.

Termékeink kiváló minőségének egyik titka, hogy kizárólag kifogástalan minőségű, követhető forrásokból származó alapanyagokat használunk fel készítésükhöz – ez minőségpolitikánk egyik fontos alapköve. Mivel a tökéletességre törekszünk, nem hozunk, nem is hozhatunk kompromisszumokat.

Aktuális állásaink:

  • Minőségbiztosítási munkatárs
  • Key Account Manager
  • Üzemi technológus
  • Művezető
  • Gépkezelő
  • Pék / dagasztó
  • Sütőipari betanított munkás

 

Pályázatokat az alábbi e-mail címen várjuk: karrier@ceressuto.hu

Telefon: 96/513-514

Cím: 9027 Győr, Reptéri u. 1.

 
« Vissza az előző oldalra!

Arrabona Állásbörze - Magyar