Kapcsolat

Arrabona Állásbörze

E-mail:
info@allaskiallitas.hu

Kapcsolat

Arrabona Állásbörze

E-mail:
info@allaskiallitas.hu

Kapcsolat

Arrabona Állásbörze

E-mail:
info@allaskiallitas.hu

VI. Állásbörze kiállítók / WSZL Automotive

WSZL AutomotiveWSZL Automotive

A napocskás kamionokat valószínűleg nem kell bemutassuk, nagy eséllyel mindenki találkozott már velük az utakon. De mivel is foglalkozik még a vállalat?

A Waberer’s csoport leányvállalataként működő WSZL (Waberer’s-Szemerey Logisztika Kft.) mára Magyarország piacvezető logisztikai szolgáltatójává vált, nincs még egy olyan hazai vállalat, ami ilyen komplex logisztikai szolgáltatásokat nyújt partnereinek. Ez azt jelenti, hogy a félkész termékek szállításától, a gyártósori kiszolgáláson át a raktározásig minden típusú tevékenységet lefed a szolgáltatásunk. 

Az is kuriózumnak számít a logisztika világában, hogy nemcsak egy iparág specifikus szolgáltatóról beszélünk, hanem egy olyan vállalatról, ami jelen van például az élelmiszeriparban, a gyógyszerszállításban, a telekommunikációban, de még az autóiparban is.

Minden magyarországi háztartásban van legalább egy olyan termék, amit a WSZL szállított vagy raktározott. Nem hiába az egyik mottójuk: azért dolgozunk  „HOGY A FONTOS DOLGOK NAP MINT NAP CÉLBA ÉRJENEK”.

A vállalat működésében kiemelt szerepet tölt be a környezetvédelem, a fenntartható működés és a szociális ügyek. Rendszeres adományokkal segítjük a társadalmi környezetet, okostargoncák dolgoznak a raktárakban, valamint a közelmúltban jelentős beruházásokra is sor került, amivel a kamion flotta korszerűsítése volt a cél. Mára már 5 alternatív hajtású tehergépjármű dolgozik a flottában: 2 db LNG meghajtású és egy teljesen elektromos nyerges vontató, valamint két elektromos teherautó. Ezek ökológia lábnyoma jelentősen kisebb, így újabb lépéseket tettünk a zöldebb jövőért.

A WSZL életében GYŐR kiemelt szerepet tölt be, 2016 óta van jelen a cég a városban, mint autóipari logisztikai szolgáltató és mára már a térség autógyártó cégének legnagyobb szerződéses logisztikai partnere. A WSZL házon belüli logisztikai szolgáltatásokat nyújt és logisztikai központot is üzemeltet itt, több, mint 1500 munkavállalót foglalkoztatva.

Munkaadóként fontos a cég vezetése számára, hogy a versenyképes béreken felül extra dolgozói kedvezményeket is biztosítson minden munkavállalójának, munkakörtől függetlenül.

Jelenleg elsősorban targoncavezetők, raktári munkatársak és raktári adminisztrátorok jelentkezését várjuk, akár targoncavezetői képzésben is segítünk. Ugyanakkor azok is beadhatják jelentkezésüket, akik rendelkeznek egyéb, akár speciális logisztikai tapasztalattal.

 

Jelentkezés: hétfőtől péntekig a 06 96 661 213-as telefonszámon vagy a wszl.hu/karrier oldalon.« Vissza az előző oldalra!


Arrabona Állásbörze - Magyar