Kapcsolat

Arrabona Állásbörze

E-mail:
info@allaskiallitas.hu

Kiállítóknak

Azt tapasztaljuk, hogy itthon továbbra is jelentős a munkaerőhiány, sok a betöltetlen állás.

A toborzásban a munkáltatók között hatalmas a verseny, hogy betöltsék az üres pozíciókat. Ebben a munkaerőpiaci helyzetben azok a cégek sikeresek, akik a  munkaerő felvételt egy értékesítési folyamatként kezelik, ahol több toborzási csatornát kell használni ahhoz, hogy meglegyen a megfelelő számú, képzettségű, minőségű munkaerő. Az Arrabona Állásbörze erre kínál megoldást. Itt a munkáltatók a lehető legtöbb betöltetlen pozícióra megtalálják a megfelelő munkatársat.

A visszajelzések alapján elmondhatom, hogy mind a kiállítók, mind a látogatók részéről nagy sikerrel zárultak rendezvényeink.
Az Arrabona Állásbörze az elmúlt 4 év során, megkerülhetetlené vált a toborzás területén, hiszen Győrben a rendezvényeink során a munkaadók több mint 7.000 aktív álláskeresővel találkoztak személyesen.  

A kiállítókat megkértük arra, hogy értékeljék a rendezvényünket:

„Jól megszervezett, figyelmes és sok látogatót vonzó, kulturált esemény.”
Rehau-Automotive Kft.

„ Jó szervezés, sok potenciális jelölttel találkoztunk.”
Praktiker Kft.

„Pozitív, jó hangulatú rendezvény, kellő számú látogatóval.”
Aviagen Kft.

„Aktív volt az érdeklődők tábora. Sikerült potenciális jelölteket találnunk.
Színvonalas volt a szervezés.”
MÁV Csoport.

„ Jól megszervezett, átgondolt. Maximálisan meg voltunk elégedve.”
SK On Hungary Kft.

Munkavállalói oldalról a  rendezvény széles célcsoportnak szól. Az Arrabona Állásbörze látogatói között voltak hosszú ideje álláskeresők, fiatal pályakezdők, a munkaerőpiacra visszatérő édesanyák, vagy éppen olyan aktív dolgozók, akik váltani szeretnének.

A helyi tévéhíradók is tudósítottak az Arrabona Állásbörzéről: VIDEÓK.

Találja meg az ideális munkatársát egy nap alatt  Győrben, 2024 márciusában a IX. Arrabona Állásbörzén! Rendezvényünkön előbb találkozik a munkaadó az érdeklődővel személyesen, mint az önéletrajzával, így már a helyszínen lebonyolítható egy rövid interjú. Gyorsan kiszűrhető, hogy ki az, aki alkalmas a pozíció betöltésére és ki az, aki nem.

 

Nem csak Győr-Moson-Sopron vármegyéből keres munkatársakat? Székesfehérváron is rendezünk állásbörzét! További részletek: Alba Regia Állásbörze
Arrabona Állásbörze - Magyar