-- Facebook Pixel Code -->

Kapcsolat

Arrabona Állásbörze

9081 Győrújbarát,
Part u. 14
E-mail:
info@arrabonaallasborze.hu

Kiállítóknak

Tapasztalatból tudjuk, hogy a  munkaadók számára egyre nagyobb kihívást jelent megtalálni a megfelelő munkaerőt.

A külföldre távozott munkavállalókon túl az utóbbi években egyértelműen a foglalkoztatottság nőtt meg drasztikusan. Egyre nagyobb a munkaadói verseny a jól teljesítő munkatársakért!

A munkaerő-felvétel ma már legjobban egy értékesítési folyamatként írható le, ahol több toborzási csatornát kell használni ahhoz, hogy meglegyen a megfelelő számú, képzettségű, minőségű munkaerő. Az Arrabona Állásbörze a munkaadóknak arra a nagy kihívást jelentő feladatára kínál megoldást, hogy megtalálják a megfelelő munkaerőt a lehető legtöbb betöltetlen pozícióra cégüknél.

A visszajelzések alapján elmondhatom, hogy mind a kiállítók, mind a látogatók részéről nagy sikerrel zárultak rendezvényeink.
Az I. Arrabona Állásbörzén még 2019 tavaszán 32 kiállító több mint 1.100 aktív álláskeresővel találkozott, ugyanakkor a III. Arrabona  Állásbörzén már 43 cég hozta el állásajánlatait, és a regisztráció alapján több mint 1.300 álláskereső jött el az ETO Parkba. 

A kiállítókat megkértük arra, hogy értékeljék a rendezvényünket:

 

„Aktív volt az érdeklődők tábora. Sikerült potenciális jelölteket találnunk.

Színvonalas volt a szervezés.”

MÁV Csoport.

 

„Nem számítottunk ilyen nagy számban érdeklődőkre. Részünkről sikeresnek

tekinthető ez az állásbörze.”

Győri Plast Kft.

 

„ Jó szervezés, sok potenciális jelölttel találkoztunk.”

Praktiker Kft.

 

Munkavállalói oldalról a  rendezvény széles célcsoportnak szól. Az Arrabona Állásbörze látogatói között voltak hosszú ideje álláskeresők, fiatal pályakezdők, a munkaerőpiacra visszatérő édesanyák, vagy éppen olyan aktív dolgozók, akik váltani szeretnének.

A helyi tévéhíradók is tudósítottak az Arrabona Állásbörzéről: VIDEÓK.

A júniusi munkaerőpiaci felmérések azt mutatják, hogy idén ősszel a felfutó termelések, forgalmak komoly munkaerő felvételt eredményeznek, ezért is döntöttünk úgy, hogy Győrben, 2021 szeptember 17-én, megtartjuk a IV. Arrabona Állásbörzét.

Önöknél is szükség lesz ősszel toborzásra?

Találja meg az ideális munkatársát egy nap alatt! Rendezvényünkön előbb találkozik a munkaadó az érdeklődővel személyesen, mint az önéletrajzával, így már a helyszínen lebonyolítható egy rövid interjú. Gyorsan kiszűrhető, hogy ki az, aki alkalmas a pozíció betöltésére és ki az, aki nem.

 

 Arrabona Állásbörze - Magyar