Kapcsolat

Arrabona Állásbörze

E-mail:
info@arrabonaallasborze.hu

Kiállítóknak

Önöknél is szükség van új munkatársakra?

Tapasztalatból tudjuk, hogy a  munkaadók számára egyre nagyobb kihívást jelent megtalálni a megfelelő munkaerőt.

A külföldre távozott munkavállalókon túl az utóbbi években egyértelműen a foglalkoztatottság nőtt meg drasztikusan. Egyre nagyobb a munkaadói verseny a jól teljesítő munkatársakért!

A munkaerő-felvétel ma már legjobban egy értékesítési folyamatként írható le, ahol több toborzási csatornát kell használni ahhoz, hogy meglegyen a megfelelő számú, képzettségű, minőségű munkaerő. Az Arrabona Állásbörze a munkaadóknak arra a nagy kihívást jelentő feladatára kínál megoldást, hogy megtalálják a megfelelő munkaerőt a lehető legtöbb betöltetlen pozícióra cégüknél.

A visszajelzések alapján elmondhatom, hogy mind a kiállítók, mind a látogatók részéről nagy sikerrel zárultak rendezvényeink.
Az Arrabona Állásbörze az elmúlt 4 év során, megkerülhetetlené vált a toborzás területén, hiszen Győrben a rendezvényeink során a munkaadók több mint 6.000 aktív álláskeresővel találkoztak személyesen.  

A kiállítókat megkértük arra, hogy értékeljék a rendezvényünket:

„Saját céljaink 100%-osan teljesültek”
Dana Hungary Kft.

„ Jó szervezés, sok potenciális jelölttel találkoztunk.”
Praktiker Kft.

„Pozitív, jó hangulatú rendezvény, kellő számú látogatóval.”
Aviagen Kft.

 „Jól megszervezett, figyelmes és sok látogatót vonzó, kulturált esemény.”
Rehau-Automotive Kft.

„Aktív volt az érdeklődők tábora. Sikerült potenciális jelölteket találnunk.
Színvonalas volt a szervezés.”
MÁV Csoport.

„ Jól megszervezett, átgondolt. Maximálisan meg voltunk elégedve.”
SK On Hungary Kft.

 

 

 

Munkavállalói oldalról a  rendezvény széles célcsoportnak szól. Az Arrabona Állásbörze látogatói között voltak hosszú ideje álláskeresők, fiatal pályakezdők, a munkaerőpiacra visszatérő édesanyák, vagy éppen olyan aktív dolgozók, akik váltani szeretnének.

A helyi tévéhíradók is tudósítottak az Arrabona Állásbörzéről: VIDEÓK.

Önöknél is szükség lesz tavasszal toborzásra?

Találja meg az ideális munkatársát egy nap alatt  Győrben, 2023 április 14-én a VII. Arrabona Állásbörzén! Rendezvényünkön előbb találkozik a munkaadó az érdeklődővel személyesen, mint az önéletrajzával, így már a helyszínen lebonyolítható egy rövid interjú. Gyorsan kiszűrhető, hogy ki az, aki alkalmas a pozíció betöltésére és ki az, aki nem.

Nem csak Győr-Moson-Sopron vármegyéből keres munkatársakat? Április 28-án Székesfehérváron is rendezünk állásbörzét! További részletek: Alba Regia Állásbörze

 

 

 
Arrabona Állásbörze - Magyar