Kapcsolat

Arrabona Állásbörze

2024. március 22.

Helyszín: Győr, ETO Park Hotel Business and Stadium

Kiállítók részére információs vonal:
+36/30-9394-541

Látogatók részére információs e-mail cím:
info@allaskiallitas.huVOLÁNBUSZ

A Volánbusz Zrt. 18 ezer fővel Magyarország harmadik legnagyobb állami vállalata a munkavállalók számát tekintve. Cégünk közel 100 éves múlttal, mégis dinamikus szemlélettel rendelkezik. Fő tevékenyégünk a menetrend szerinti autóbuszos személyszállítás, országszerte biztosítva ezzel az utasok mindennapos utazási, munkába és iskolába járási lehetőségét, valamint a létfontosságú intézmények megközelítését. 

Eredményes működésünk elképzelhetetlen lenne kollégáink nélkül, ezért legfőbb törekvésünk, hogy stabil, hosszú távú munkalehetőséget nyújtsunk számukra.

Országos szinten közel 6150 járművel biztosítjuk utasaink közlekedését, az autóbuszok karbantartásáról szakembereink gondoskodnak. Csatlakozz hozzájuk te is, jelentkezz műszaki munkaköreink valamelyikére! 

A menetrend szerinti autóbuszos közlekedés biztosítása nem valósulhatna meg járművezetőink munkája nélkül. Ha betöltötted a 21. életévedet, és szívesen választanád ezt a hivatást, ülj nálunk a volán mögé!

C kategóriás jogosítvány esetén lehetőséget biztosítunk az autóbusz-vezetéshez szükséges D kategória megszerzésére.

Ha szívesen csatlakoznál a Volánbusz csapatához, keresd standunkat az állásbörzén és érdeklődj aktuális állásajánlatainkról!

Várunk szeretettel!

Ha addig is szeretnél többet megtudni rólunk, látogass el honlapunkra: Volánbusz.hu (volanbusz.hu).  Karrieroldalunkat pedig itt éred el: Karrier (volanbusz.hu).

VOLÁNBUSZ

Vissza az előző oldalra!
Arrabona Állásbörze - Magyar