Kapcsolat

Arrabona Állásbörze

E-mail:
info@allaskiallitas.hu

Kapcsolat

Arrabona Állásbörze

E-mail:
info@allaskiallitas.hu

Kapcsolat

Arrabona Állásbörze

E-mail:
info@allaskiallitas.hu

VI. Állásbörze kiállítók / TRIGO Quality Support Kft

TRIGO Quality Support KftTRIGO Quality Support Kft

A TRIGO 1997-es alapítása óta nemzetközi vállalatként biztosítunk minőségügyi megoldásokat elsősorban az autó-, és repülőgépgyártók számára.

A páratlan ipari szaktudás és a folyamatosan növekvő globális jelenlétünk tette a TRIGO-t a minőségügyi megoldások vezető vállalatává az elmúlt 3 évtizedben.

Több mint 10 ezer főt számláló csapatunkkal 25+ országban vagyunk jelen 4 kontinensen átfogó minőségbiztosítási szolgáltatásokat nyújtva a minőségellenőrzéstől a szakértői auditálás és tanácsadáson keresztül az oktatásig.

A legújabb digitális rendszerek és innovatív folyamatok használatával biztosítunk gyors és eredményes megoldásokat a dinamikusan változó ipar szereplőinek. A közelmúltban kiszélesítettük vevőkörünket a gyógyászati-, vegyi-, és élelmiszeripar területeire is.

Szolgálatatásainkat folyamatos fejlesztjük ezért folyamatosan bővülő csapatainkban keresünk minőségellenőröket és mérnököket is.

Kiemelkedő bérekkel és kedvező juttatási csomagokkal várjuk azon jelentkezőket, akik úgy érzik, hogy a TRIGO család részéve szeretnének válni. Számunkra a legnagyobb érték a Munkavállaló ezért nagy hangsúlyt fektetünk kollégáinkra. Nálunk mindenki megtalálja a helyét, hiszen filozófiánk része, hogy a megfelelő embert a megfelelő helyre / megfelelő csapatba illesszük.  

facebook.com/trigomagyarorszag

Lépj velünk kapcsolatba az alábbi elérhetőségek egyikén:

+36 30 428 9993

allas@trigo-group.com

Nézd meg nyitott pozícióinkat országszerte és csatlakozz:

https://quality-job.webflow.io/


« Vissza az előző oldalra!


Arrabona Állásbörze - Magyar