Kapcsolat

Arrabona Állásbörze

9081 Győrújbarát,
Part u. 14
E-mail:
info@arrabonaallasborze.hu

VI. Állásbörze kiállítók / Thomas Duvenbeck Immobilien Invest Kft

Thomas Duvenbeck Immobilien Invest KftThomas Duvenbeck Immobilien Invest Kft

A Duvenbeck cégcsoport Európában vezető szerepet betöltő logisztikai vállalkozás, amely az autó-, ital-, és műanyagiparban kiemelkedő helyet foglal el. A kontinens 8 országában, 33 leányvállalata összesen több, mint 5500 munkavállalót foglalkoztat. Bejegyzett telephelyein 200 000 négyzetméter felügyelt raktárterülettel, illetve 1600 saját tehergépjárművel rendelkezik. A cég fő profilja a logisztikán belül a szállítmányozás illetve a raktározás, amely tevékenységeket a legmagasabb szinten és minőségben, a vevői igényeknek és követelményeknek eleget téve lát el. Az operatív tevékenységét Magyarországon 2011 szeptemberében kezdte meg. A társaság Magyarországon leginkább az autóipar területén van jelen, ahol magas színvonalon képviselteti magát.

Hegyeshalomban 2014 őszén kezdte meg sikeres működését. 2017-ben pedig saját üzemelésű benzinkúttal bővült a telephely profilja, mely által nem csak a saját flottánk kiszolgálása történik, hanem alvállalkozói járműparkunk is kedvezményesen jut üzemanyaghoz. A telephely már több, mint 280 fő munkavállalót foglalkoztat. A cégcsoport folyamatosan bővülő tevékenységének köszönhetően új területeken jelent meg, melynek köszönhetően az alkalmazottak száma folyamatosan növekszik. A vállalat a minőség és maximális megfelelés elve mellett végzi összehangolt munkáját, s igyekszik megvalósítani vállalati filozófiáját, amelyet mottójában: Duvenbeck – A logisztika kultúrája- foglal össze.

Nyitott pozícióink:

  • Fuvarszervező
  • Raktár-irodai adminisztrátor
  • Göngyöleg referens
  • Számlázási ügyintéző
  • Informatikus
  • Személy-és vagyonőr
  • Targoncavezető
  • Bejövő-kimenő áruellenőr

Amennyiben érdekel a logisztika és azon belül is az autógyártás világa, ha a a kihívások inspirálnak, szereted a dinamizmust, erősséged a logikus gondolkodás, kimagasló a problémamegoldó képességed, komplex módon látod a folyamatokat, motivál ha újabbnál újabb projektekben vehetsz részt és szeretnél egy szuper csapat tagja lenni és esetleg beszélsz németül és/vagy angolul,  akkor mindenképpen számítunk Rád a logisztika kultúrájában!

Jelentkezni fényképes önéletrajzzal a következő email címen lehet: jobhu@duvenbeck.de
« Vissza az előző oldalra!

Arrabona Állásbörze - Magyar