Kapcsolat

Arrabona Állásbörze

9081 Győrújbarát,
Part u. 14
E-mail:
info@arrabonaallasborze.hu

VI. Állásbörze kiállítók / SK On Hungary Kft.

SK On Hungary Kft.SK On Hungary Kft.

Az SK Csoport Dél-Korea három legnagyobb cégcsoportjának egyike, melynek története 1953-ban kezdődött. Ekkor alapították meg családi vállalkozásként, SunKyoung néven a mai óriásvállalat elődjét, mely működését a textiliparban kezdte. A dél-koreai gazdaság látványos fejlődésével párhuzamosan a SunKyoung is egyre több ágazatban szerzett érdekeltséget, így az 1998-es arculatváltás óta SK Group-nak nevezett cég ma már négy szektorban (energia- és vegyipar, információ - és kommunikációtechnológia, félvezető- és alapanyaggyártás, illetve logisztika, szolgáltatások és biotechnológia) tevékenykedik. Az SK Csoport a Fortune Global 2020-as rangsorában, árbevétele alapján a 97. legnagyobb nemzetközi vállalkozás. Az SK vállalati filozófiája és küldetése az érdekelt felek (munkatársak, vevők, részvényesek/befektetők és a társadalom/helyi közösség) tartós elégedettségének biztosítása. Ezt fejezi ki a cég logójában szereplő lepke is, mint a boldogság szimbóluma.

A hozzáértés és az összetartás nálunk egyaránt fontos. Céges kultúránkban meghatározó a csapatszellem és a rugalmasság, amely segít dolgozóinknak abban, hogy minden téren kihozhassák magukból a maximumot. Pályakezdőkre és tapasztalt szakemberekre egyaránt szükségünk van, (mint gyári munkaerőre,) hogy együtt építsük tovább az SK Group közel 60 éves sikerét.

Technológia, termelés:

Az SK On Hungary Kft. az SK Innovation első európai akkumulátor gyártó üzeme, ahol tasak (pouch) technológiával készülnek harmadik generációs akkumulátor-cellák globális elektromos jármű gyártók számára,

A komáromi gyártási helyszín kiválasztásában döntő szerepet játszott a város földrajzi elhelyezkedése - a német-, és csehországi, továbbá szlovákiai és hazai autóipari üzemek, illetve a logisztikai útvonalak közelsége -, a képzett és gyakorlott munkaerő rendelkezésre állása és a vonzó állami támogatási ajánlat.

Az akkumulátor-cellák előállítása három nagyobb technológiai folyamat során történik, ezek: az Elektróda gyártás, az Összeszerelés és a Formázás.

Az Elektróda folyamat terméke az anód és katód elektróda, mely tekercsben kerül az Összeszerelés üzemcsarnokba, ahol a cella összeszerelése történik négy nagyobb lépésben. Az Összeszerelés folyamatról kikerülő félkésztermék a Formázás folyamat során nyeri el végső formáját és karakterisztikáját, utóbbit a töltés-merítés által.

Díjak, elismerések:

2018 “Az év technológia-intenzív beruházása” (A HIPA Év Befektetője díjazottja)

2019 “Az év legtöbb munkahelyet teremtő vállalata” (A HIPA Év Befektetője díjazottja)

2021 “Komárom-Esztergom Megye Stratégiailag Kiemelkedő Fontosságú Nagyvállalata” (Komárom-Esztergom Megyei Közgyűlés díjazottja)

Nyitott pozícióink:

 • Termelési munkatárs/Gépkezelő
 • Gépbeállító/termelési technikus
 • Raktáros, targoncás
 • 5S specialista-technikus
 • 5S mérnök-vezető/LEAN mérnök-vezető
 • Folyamatmérnök
 • Minőségirányítási mérnök
 • Munkavédelmi mérnök
 • Validációs mérnök
 • General affairs specialist – Általános ügyek specialista
 • Logisztikai adminisztrátor
 • Beszerző

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK ÉS JELENTKEZÉS:

skbmkarrier.com                                                     www.skonhungary.com

 
« Vissza az előző oldalra!

Arrabona Állásbörze - Magyar