Kapcsolat

Arrabona Állásbörze

2024. március 22.

Helyszín: Győr, ETO Park Hotel Business and Stadium

Kiállítók részére információs vonal:
+36/30-9394-541

Látogatók részére információs e-mail cím:
info@allaskiallitas.huSHOPTEC Fémárugyártó Kft

A Schweitzer nemzetközi cégcsoport tagjaként a Shoptec Fémárugyártó Kft. a fémfeldolgozás specialistája. Sok éves gyártási tapasztalatunk hozzáértő partnerré tesz bennünket ügyfeleink számára Európa-szerte. Az iparból és az üzletberendezési ágazatból ismert cégeknek, valamint feltörekvő induló vállalkozásoknak dolgozunk.

Vállalatunk 1992 óta működik Csóton, bár a különféle fémipari tevékenységek több, mint 60 éve vannak jelen ezen a telephelyen. A Shoptec Fémárugyártó Kft. egy hagyományos, mégis innovatív vállalat, amely az üzletberendezések piacán vezető szerepet tölt be. A Schweitzer csoport tagjaként a legjelentősebb non-food és élelmiszeripari üzletláncok, valamint gyógyszertárak számára készítjük termékeinket. Jelenleg a cégcsoportunkban 230 fő munkavállaló dolgozik, az új megbízásainknak köszönhetően folyamatosan növeljük a dolgozói létszámot.

A gyártóüzem 11.000 négyzetméteren terül el, amelyhez csatlakozik a cégcsoport európai logisztikai központja, szintén közel 12.000 négyzetméterrel. A vállalatunknál több, mint 3000 tonna acélt dolgoznak fel és több, mint 40 tonna porlakkot használnak fel évente a gyártás során.

A logisztikai csarnok 2015-ös megépítésével az európai logisztikai központ került Csótra, amellyel egy igen magas színvonalú és minden igényt kielégítő logisztikai bázis jött létre, ezzel tovább erősítve az ún. global player, világszinten is meghatározó szerepünket az üzletberendezést gyártók piacán.

A termékeinkkel berendezett üzletekkel nemcsak Európában, de a tengerentúlon is találkozhatnak a vásárlók, mivel a világ legismertebb ruházati és élelmiszeripari márkáit tudhatjuk a vevőink között.

Az általunk alkalmazott termelési technológiák között a hagyományos kézi fémmegmunkálás mellett jelen van a legújabb lézer- és robottechnológia is. Partnereinkkel és a német értékesítési központunkkal együttműködve helyben kerülnek kifejlesztésre a legújabb termékek. A konstrukción és a gyártáselőkészítésen dolgozó kollégáink szorosan együttműködnek a termeléssel és a minőségbiztosítással azért, hogy a logisztikai csarnokba csak a hibátlan, minden vevői igényt kielégítő termékek kerülhessenek. Ezeknek a technológiáknak az ötvözése teszi számunkra lehetővé, hogy a vevőink egyedi kívánságainak és individuális igényeinek megfelelően tervezett és kialakított termékeket állíthassunk elő. Cégünk legfőbb célja és egyben küldetése, hogy a vevőinket a legjobb minőségben előállított termékekkel, a szállítási határidők pontos betartása mellett a lehető legmagasabb színvonalon szolgálja ki.

Shoptec Fémárugyártó Kft. üzleti sikerei mögött munkatársaink kitartó munkája áll. Próbálunk olyan közösséget kialakítani, amelyben mindenki jól érzi magát legyen munkáról vagy közös szabadidő eltöltéséről szó. Cégünk eredményes működéséhez kiemelt hangsúlyt fektetünk munkatársaink megtartására, a toborzására, valamint a fluktuáció csökkentésére. E három fő szempont áll a munkáltatói márkaépítés fókuszában, melyek összecsengenek a vállalat gazdasági céljaival. Mindent megteszünk azért, hogy a munkatársaink, mint cégünk legfőbb értékei, a mindennapok során is megtapasztalják a megbecsülést és a biztonságot.

Lépj velünk kapcsolatba: 

http://munkaugy@shoptec.com email címen 

Shoptec Fémárugyártó Kft.

8558 Csót, Rákóczi utca 72.


https://www.shoptec.de/hu/start.html

SHOPTEC Fémárugyártó Kft

Vissza az előző oldalra!
Arrabona Állásbörze - Magyar