Kapcsolat

Arrabona Állásbörze

E-mail:
info@allaskiallitas.hu

VI. Állásbörze kiállítók / Praktiker Kft

Praktiker KftPraktiker Kft

A Praktiker Kft. Magyarországon a barkácsáruházak egyik legismertebb és legmeghatározóbb márkája, amely hosszú múlttal és tapasztalattal rendelkezik. Több, mint 1.500 főt foglalkoztatunk a budapesti központunkban és a 20 áruházunkban országszerte. A Praktiker neve egybeforrt a barkácsolással és az otthonszépítéssel és immár évtizedek óta segítjük a vásárlóinkat, kreatív ötletekkel és praktikus megoldásokkal, inspirációkkal. Valamennyien abban hiszünk, hogy az emberek többsége szereti maga körül a rendezettséget és szívesen tesz azért, hogy környezete épüljön, szépüljön.

A Praktikernél minden kollégánk a nagy család tagja. Büszkék vagyunk arra, hogy a Praktiker egy stabil, megbízható, szerethető és családbarát magyar vállalat. A kollégák egy közösséget alkotnak, és igazán segítőkészek.

Minden új kollégánkat egy jól kidolgozott onboarding programmal várjuk, ahol megismerhetik a rendszereinket, működésünket és a vállalatunkat.

Hiszünk a családbarát intézkedésekben, ezért a dolgozói kedvezmények, a kiemelkedő és széleskörű cafeteria juttatás, a pótlékok és a tervezhető munkaidő mellett több családbarát kedvezménnyel támogatjuk a kollégáinkat. Természetesen gondolunk a családjaikra és szeretteikre ezért őket, Együtt ingyenes jogi, pénzügyi és egészségügyi tanácsadással segítjük.

Figyelünk kollégáink fejlődésére így ingyenes szakmai továbbképzéseken vehetnek részt, mint például a targoncavezetői tanfolyam, de támogatjuk őket tehetség és utánpótlás programmal is.

Mi szeretnénk lenni Magyarország legszerethetőbb barkácsáruháza és ebben számítunk Rád! Csatlakozz és légy részese a Praktiker sikereinek.

Nyitott pozícióinkat keresd a Karrier oldalunkon (karrier.praktiker.hu) vagy érdeklődj központi e-mail címünkön a jobhu@praktiker.hu elérhetőségen.

Keress minketa Social media oldalainkon is! 
« Vissza az előző oldalra!


Arrabona Állásbörze - Magyar