Kapcsolat

Arrabona Állásbörze

E-mail:
info@arrabonaallasborze.hu

VI. Állásbörze kiállítók / Pannon-Work Zrt.

Pannon-Work Zrt.Pannon-Work Zrt.

Pannon-Work Csoport, akikkel dolgozni jó

„A Pannon-Work által dolgozni szuper, nem csak a munkaadóim, olyanok, mint egy család.”

Minden munkavállaló szeretne olyan helyen dolgozni, ahol megbecsülik és képességeinek megfelelő biztos munkahelye van. Legyen szó főállású fizikai/szellemi munkáról, vagy  diáknyugdíjas / kismama munkáról, a Pannon-Work Csoport megbízható társ a munkában. Magyar tulajdonú cégként, több mint 30 éve azon dolgozunk, hogy szakképzett kollégáinkkal garantáljuk a jogbiztonságot és a korrekt ügyintézést. Országosan 16 irodában és két külföldi kirendeltségen folyamatosan frissülő álláslehetőségeink közül több ezer munkavállalónak biztosítunk változatos munkalehetőségeket.

Miért a legfontosabb számunkra az ember?

Szolgáltató cégként a legfontosabb célunk, hogy az ember legyen a középpontban. Küldetésünk, hogy a különböző státuszban dolgozó munkavállalóink érezzék a megbecsülést és hosszú távon is elégedetten dolgozzanak velünk.

Melyek a legfőbb értékeink?  

Munkavállalóink visszajelzéseiből a legfontosabb szempontok, amiért minket választanak:  

  • Mindig időben és pontosan utalunk.
  • Odafigyelünk rájuk.
  • Rugalmasak vagyunk, ha nem érnek el minket telefonon, mindig visszahívjuk őket.
  • Bármilyen problémával szembesülnek, ha hozzánk fordulnak, igyekszünk megoldást találni és segíteni őket.
  • Több lehetőségük van válogatni a munkák között. 
  • A munkásszállásos jelölteket pontosan felvilágosítjuk azzal kapcsolatban, hogy nem szabad üres zsebbel elindulni az ország másik feléből - és ezért az információért mindenki hálás.

Hogyan lehetünk társak a munkában?

Díjmentes szolgáltatásainkkal törekszünk rá, hogy a legjobb munkakörülményeket biztosítva, a lehető legmagasabb bérért dolgozhassanak munkavállalóink. A Pannon-Work számos olyan munkalehetőséget kínál, ahol a jelöltek a lehető legjobban ki tudják aknázni képességeiket. Kiválasztási módszereinket folyamatosan tökéletesítjük annak érdekében, hogy rövid időn belül a legmegfelelőbb állást kínálhassuk álláskeresőink számára. Abban az esetben, ha mégsincs megelégedve a munkával, nyugodtan válthat, hiszen adatbázisunkban biztos, hogy gyorsan találunk megfelelő pozíciót.

Önnek nincs más dolga, mint felkeresni minket Győrben vagy az ország további 15 pontján.

Keressen minket, hogy megtaláljuk Önnek a legjobb munkát!


 

 
« Vissza az előző oldalra!


Arrabona Állásbörze - Magyar