Kapcsolat

Arrabona Állásbörze

9081 Győrújbarát,
Part u. 14
E-mail:
info@arrabonaallasborze.hu

VI. Állásbörze kiállítók / Pannon Tools Kft

Pannon Tools KftPannon Tools Kft

Pannon Tools Kft. 1993-ban alakult, magyar tulajdonban lévő családi vállalkozás a győri ipari parkban, mely azon kis- és középvállalatok körébe tartozik, amelyek kiválóan ötvözik a tradíciót és a modernitást.

Szerszámgyártó tevékenységgel indultunk, ám a kezdetektől fogva rendelkeztünk néhány excenterpréssel is, hogy az általunk készített hidegalakító szerszámokat helyben kipróbálhassuk. Ezáltal bővültek lehetőségeink, így nem csak a szerszámok elkészítését tudtuk elvállalni, hanem lemezalkatrészek gyártását is. Mindemellett tevékenységeink közé tartozik a lézervágás, élhajlítás és hegesztés. Ez egybevág üzletfilozófiánkkal, miszerint egy vállalkozásnak több lábon kell állnia, ráadásul ezen tevékenységeink kiegészítik egymást, hiszen egy présüzemnek szüksége van szerszámkészítő háttérre, ahol a rendszeres szerszámkarbantartások, javítások elvégezhetők. Fontosnak tartjuk a folyamatos fejlesztést, új ismeretek elsajátítását, a legkorszerűbb eljárások használatát.

Tevékenységünk nem csak a tervezésre és a gyártásra terjed ki, hanem az ehhez tartozó szolgáltatásokra is nagy hangsúlyt fektet. Ennek keretében terméktervezési- és fejlesztési, valamint technológiai tanácsadással állunk Vevőink rendelkezésére.

Cégünk jelenleg egy összetartó, lojális, 80 fős csapattal dolgozik, családias légkörben, a termelési területeken különböző műszakrendekben, irodai területen pedig rugalmas időbeosztással.

Jelentkezéseket várunk:

  • Betanított gépkezelő – akár 8 általános iskolai végzettséggel
  • CNC gépkezelő – egyedi és szériagyártásban szerzett tapasztalattal egyaránt
  • Projektmenedzser – Sales Back office

pozíciókba.

Bővebb információ cégünkről, aktuális ajánlatainkról: https://pannontools.hu/

 
« Vissza az előző oldalra!

Arrabona Állásbörze - Magyar