Mikor és miért érdemes kilátogatni?

Mikor érdemes kilátogatni?

 

Egy állásbörzén való részvétel mindenképpen hasznos lesz számunkra bárhol is járunk karrierutunkon. A közvélekedéssel ellentétben egy állásbörze nem csak az aktív munkakeresők, hanem a váltani szándékozók, GYES-es anyukák, diákok, nyugdíjasok számára is széleskörű lehetőségeket nyújt.

 

Miért érdemes eljönni?

 

  • Személyes találkozás lehetősége: a legtöbb esetben csak állásinterjún találkozunk leendő munkáltatónkkal, és nincs lehetőségünk előzetes benyomásokat szerezni a cégről. Itt mindezt meg tudjuk tenni személyesen, kötelezettségek nélkül.
  • Nincs stressz: sokkal lazább, kötetlenebb, nyugodtabb formában tudunk beszélgetni a cégek HR szakembereivel, mint egy állásinterjú során.
  • Számtalan lehetőség egy helyen: Több különböző céggel tudunk személyesen találkozni és számos állásajánlattal gazdagodhatunk egyszerre ezáltal időt takarítunk meg a magunk számára.
  • Amire nem is gondolnánk: sok esetben olyan tanácsokat, vagy akár konkrét pozíciókat is kaphatunk a kiállító cégektől, amelyekkel korábban nem is számoltunk.« Vissza az előző oldalra!

Arrabona Állásbörze - Magyar