2. Állásbörze kiállítók / Wuppermann HUNGARY Kft

Wuppermann HUNGARY Kft

Wuppermann HUNGARY Kft

A Wuppermann név az acélfeldolgozás területén már több mint 140 éve egyet jelent a minőséggel. Az 1872-es alapítása óta a családi vállalkozás folyamatos fejlődéssel vált innovatív termékeket fejlesztő, csúcsminőséget előállító acélfeldolgozó vállalattá.

Három fő üzletága a laposacél termékek és a műszaki termékek előállítása, valamint a szolgáltatás & szaktanácsadás. Öt gyártóüzemében mintegy 800, az acélipar iránt elkötelezett munkatársat foglalkoztat, és 2018-ban 671 millió euró forgalmat ért el.

Ha többet szeretne megtudni a vállalatról, keresse fel a www.wuppermann.com oldalt.

Wuppermann Magyarországon

A Wuppermann-csoport 2014-ben kezdett az új gyár építésébe Magyarországon. 2017 elejétől világszínvonalú tűzihorganyzó üzem kezdte meg működését a Győr-Gönyű Kikötőben. Összesen 32 000 m2 alapterületen négy gyártó- és logisztikai csarnok létesül trimodális közlekedési kapcsolattal és közvetlen kikötői csatlakozással. Ezzel több mint 200 új munkahelyet teremtettünk.

Mit kínálunk?

Családi tulajdonban lévő közepes méretű vállalatként lapos szervezeti struktúrával, rövid döntési utakkal és hatékony folyamatokkal támogatjuk házon belül a vállalkozó szellemet. Lehetőséget adunk minél előbb az önálló felelősségvállalásra, kollegiális légkört és sokrétű fejlődési lehetőséget biztosítunk.

Kit keresünk?

Elkötelezett munkatársakat keresünk mind szellemi mind fizikai munkakörökbe, továbbá várjuk hallgatók jelentkezését is, akik gyakorlati tudást és hasznos tapasztalatot szeretnének gyűjteni.

Az aktuális nyitott pozícióinkról további információért az alábbi elérhetőségeken kaphat tájékoztatást:

https://www.wuppermann.de/magyar/allasajanlatok/allasajanlatok.html

Telefon: +36 96 544 707

Az érdeklődők jelentkezését a toborzas@wuppermann.com e-mail címre várjuk!
« Vissza az előző oldalra!

Arrabona Állásbörze - Magyar