2. Állásbörze kiállítók / Rába Futómű Zrt.

Rába Futómű Zrt.

Rába Futómű Zrt.

Szeretnéd, hogy munkád eredményét szerte a világban elismerjék?

DOLGOZZ A RÁBÁNÁL!

 

Szakmai kihívások

Életpályamodell

Versenyképes juttatási csomag

Pályakezdőknek és tapasztalt szakembereknek egyaránt

 

A Rábáról

 

A győri székhelyű Rába Csoport 120 éve a magyar gazdaság meghatározó szereplője.         A folyamatosan megújulni képes vállalat a kor igényeinek megfelelő technológiai színvonalú gyártással rendelkezik, és a nemzetközi járműipar megbecsült szereplője.

 

A vállalatcsoport fő erőssége a rugalmas és teljes körű megoldást nyújtó mérnöki és gyártási háttér, valamint a hosszú élettartamú, kiemelkedő minőségű termékek szállítása.

A cégcsoport tevékenysége három egymáshoz szorosan kapcsolódó üzletágra épül.

 

 • Futómű üzletág

            A Rába a világ egyik jelentős független futómű- és futómű főegység gyártója. A vállalatcsoport legnagyobb tagjaként a Futómű üzletág komplett futóművek, futómű fő- és részegységek fejlesztésével és gyártásával foglalkozik.

 

 • Alkatrész üzletág

            A Rába Alkatrész üzletága elsősorban ülésvázakat és más ülésalkatrészeket, forgácsolt alkatrészeket, valamint ún. sajtolt és hegesztett járműipari alkatrészeket gyárt nemzetközi és hazai partnerei számára.

 

 • Jármű üzletág

            A komplett járműveket és járműipari vázszerkezeteket, alvázakat gyártó Jármű üzletág nemzetközi partnereivel együtt a Magyar Honvédség kizárólagos terepjárójármű beszállítója. Tevékenysége korszerű építőipari és haszongépjárművek, valamint buszok alvázainak európai piacokra történő gyártásával egészül ki.

 

Miért jó a Rábánál dolgozni?

 

A Rába a vállalati célok és a munkavállalók szükségleteinek összehangolásával a munkatársaknak anyagi biztonságot, szakmai fejlődési és személyes karrierépítési lehetőséget biztosít. A vállalat hisz abban, hogy a stratégiai és üzleti célokat követő, elkötelezett Rábás munkatársak jelentik azt a kompetenciát, amelynek gondozásával, fejlesztésével az üzleti kiválóság is elérhető.

 

  • A Rába a szakmunkások beiskolázásától egészen a doktori fokozat megszerzéséig felépített életpályamodellt kínál a fiatalok számára.

 

  • A vállalatnál kiválóak az önmegvalósítási és karrierépítési lehetőségek. A fiatalok számára komplex egyéni illetve csoportos fejlesztési programok keretében nyílik lehetőség személyes képességeik, kompetenciáik fejlesztésre, mely anyagi támogatással is ösztönzi őket a hatékonyságuk növelésére.

 

  • A munkavállalók fejlesztési elképzelései erkölcsileg és anyagilag is elismerésben részesülnek.

 

  • A Rába alapvető értékei közé tartozik a teljesítmény elismerése, a csapatmunka és egymás véleményének tiszteletben tartása.

 

Milyen állásokra keresünk munkatársakat?

 

  • Fizikai területen:

Szerszámkészítő, CNC forgácsoló, betanított munkakörök, kovács, betanított kovács, targoncavezető, gépjárműszerelő, villanyszerelő, hőkezelő

 

  • Szellemi területen:                                                            

Forgácsoló technológus, karbantartási csoportvezető, karbantartó mérnök, automatizálási TPM mérnök

 

A részletes állásajánlataink megtalálhatóak a http://karrier.raba.hu/ oldalon.

 

A gyakornoki és szakmunkás-tanuló programok mellett várjuk a már végzett leendő munkatársaink jelentkezését is pályakezdőktől a tapasztalt szakemberekig.

 

Ha Te is szeretnél elkötelezett Rábás munkatárs lenni, jelentkezz!

Címünk: 9027 Győr, Martin u. 1.

Érdeklődni: 30/444-9713

www.raba.hu

 

 
« Vissza az előző oldalra!

Arrabona Állásbörze - Magyar