Kapcsolat

Arrabona Állásbörze

2024. március 22.

Helyszín: Győr, ETO Park Hotel Business and Stadium

Kiállítók részére információs vonal:
+36/30-9394-541

Látogatók részére információs e-mail cím:
info@allaskiallitas.huMoson HR Munkaerőkölcsönző Iroda Kft.

Moson Hr kft. 100%-ban magyar tulajdonú HR szolgáltató cég Mosonmagyaróvári központtal.

Hosszú évek szakmai tapasztalatával ren­delkező elhivatott szakembereink együttes célja, hogy a ter­melő szektorban is fellépő és egyre égetőbbé váló munkaerőhiányra, gyors, de hosszú távú hatékony megoldást biztosítsanak. Operatív és stratégiai humán erőforrás menedzsment szolgáltatásunkkal levesszük megbízóink válláról a potenciális mun­kaerő felkutatásának, kiválasztásának, logisztikájának és elhely­ezésének terheit. Meggyőződésünk, hogy a tartós siker zálo­ga az, ha minden résztvevő fél maximálisan elégedett az együttműködés során.

Cégünk stabil pénzügyi háttérrel rendelkezik, magas színvonalú szolgáltatást nyújt.  Fiatalos és lendületes csapatunk gyorsan és hatékonyan reagál a partnerei által támasztott kihívásokra. Munkatársaink szakmailag képzettek, megoldás centrikusak és empatikusak. Kollégáink a munkavégzés helyszínén biztosítják a munkavállalókkal kapcsolatos ügyek proaktív és gördülékeny intézését. Ukrán és magyar munkaerő-piacról vonzzuk be a jelölteket a termelő szektorokba. Megbízóink köre meglehetősen széles, autóipari, elektronikai ipari, élelmiszeripari és gépipari területen végeznek termelő munkát.

Jelentkezőinket multinacionális hátterű vállalatokhoz tudjuk kölcsönözni, és biztosítjuk számukra, hogy ugyanazért a munkáért ugyanazokat a juttatásokat kapják meg mint a saját állományú dolgozók. Jelentkezők választhatnak a számukra legideálisabb munkahelyek és pozíciók közül.  Igény esetén igényes szállást biztosítunk a munkavállalóinknak.

 

Nyitott pozícióink:

  • Operátor
  • Targoncavezető
  • Gépkezelő
  • Gépbeállító
  • Hegesztő
  • Szerkezetlakatos
  • Cnc-marógép-kezelő

 

Moson HR kft.

9200 Mosonmagyaróvár

Töltés utca 42

www.mosonhr.hu

Moson HR Munkaerőkölcsönző Iroda Kft.

Vissza az előző oldalra!
Arrabona Állásbörze - Magyar