Kapcsolat

Arrabona Állásbörze

2024. március 22.

Helyszín: Győr, ETO Park Hotel Business and Stadium

Kiállítók részére információs vonal:
+36/30-9394-541

Látogatók részére információs e-mail cím:
info@allaskiallitas.huCoop Szolnok Zrt

A COOP Szolnok cégcsoport 2021-ben ünnepelte 75. születésnapját. A Szarvas COOP Zrt. integrációjával és az Eger és Vidéke COOP Zrt-vel kötött együttműködés eredményeképpen immáron 10 megyében 149 élelmiszerboltot, 6 szakboltot és 2 sütőüzemet működtet a közel 1800 fős összetartó csapattal.

 

A cégcsoport idén is folytatja sikeres boltmegújítási programját, 2022-ben a Magyar Falu program keretében pedig további 29 üzlet is megújul.  Győr-Moson-Sopron megyében 35 boltot üzemeltetünk, ebből csak idén 11 üzletet korszerűsítünk.  A téti szupermarket 2020-ban elnyerte a StoreInsider szaklap Év Boltja-NÉBIH Helyi Termék különdíjat, a pannonhalmi szupermarket pedig a Coop rendszer egyik zászlóshajója. A foodpanda és a Wolt online felületein a Coop üzletláncon belül az elsők között „coop@home” néven elindult az online rendelés és a házhozszállítás is, mely ma már Győr mellett további hét nagyvárosban elérhető. 2020 év végén a cégcsoport a Helyi Termékek Vására projektjével elnyerte a Trade magazin Inno d'Or, Év Innovációja díjat. A cég a ma már közhasznú státuszú COOP SZOLNOK A KÖZÖSSÉGÉRT ALAPÍTVÁNY útján a kollektíva, és helyi közösségek részére is értékes támogatásokat nyújt.

 

…csak néhány ok, hogy miért minket válassz:

  • Stabil, hazai háttér – 75 év tapasztalat a hazai kiskereskedelemben; 10 megyében, közel 100 településen.
  • Biztos megélhetés – az emberek mindig fognak vásárolni, mi pedig a folyamatos fejlesztésekkel biztosítjuk hozzá a feltételeket. Kollégáink munkáját az alapbér mellett teljesítményalapú bérelemekkel is elismerjük.
  • Szakmai tapasztalat – nálunk a kereskedelem minden részébe betekintést nyerhetsz.
  • Hosszú távú munkalehetőség – a szakmai gyakorlattól akár nyugdíjig, vagy még tovább.
  • Szakmai fejlődés – folyamatos továbbképzési lehetőségek, Coop Akadémia, előrelépési lehetőség.
  • Mobilitás és rugalmasság – 10 megyében a számodra legmegfelelőbb településen dolgozhatsz rész- vagy teljes munkaidőben beosztottként, vagy vezetői munkakörökben.
  • Remek közösség – nálunk jó hangulatú a munkavégzés, egy nagy családként éljük napjainkat, rendszeresek a csapatépítő programok is.
  • Megbecsülés – nekünk minden dolgozónk egyformán fontos, ahogy hitvallásunk mondja: a legfőbb érték az ember.

Csatlakoznál a csapatunkhoz?

Bátran érdeklődj szakmai önéletrajzoddal a legközelebbi boltunkban személyesen! Keress minket az allas@coopszolnok.hu e-mail címünkön, vagy akár a @coopszolnok Facebook oldalon privát üzenetben. Aktuális állásajánlatainkat mindig megtalálod a www.coopszolnok.hu/allasok oldalon, ahol le is adhatod jelentkezésedet.

 

Elérhetőségeink:

www.coopszolnok.hu/allasok

allas@coopszolnok.hu

www.facebook.com/coopszolnok

Coop Szolnok Zrt

Vissza az előző oldalra!
Arrabona Állásbörze - Magyar