Kapcsolat

Arrabona Állásbörze

következő állásbörzénk:

2024. ősz

Kiállítók részére információs vonal:
+36/30-9394-541

Látogatók részére információs e-mail cím:
info@allaskiallitas.huColas Hungária Zrt.

Colas – több mint 30 éve a közlekedésfejlesztésben

A fejlődés által nyomot hagyhatunk a világban, olyan nyomot, ami sok-sok éven keresztül látható marad. Több, mint harminc éve a Colas nevű francia világcég Magyarországon is aktívan jelen van, nyomot hagyva az ország közlekedésfejlesztésében.

Az évek alatt bekövetkezett technológiai és szervezeti változásoknak köszönhetően a Colas-ra a mai napig jellemző az a nagymértékű szakmai tudás és a színvonalas minőség, ami ezt a rendszert a kezdetektől működteti és a jövőben is működtetni fogja.

Mára a Colas Magyarország tevékenysége igen sokrétűvé vált, a Colas Hungária holdingvállalat és leányvállalatai, a Colas Út, a Colas Alterra, a Colas Közlekedésépítő és a Colas Északkő együttműködve dolgoznak az ország közlekedési infrastruktúra-fejlesztésén. Ennek az összehangolt működésnek köszönhetően az elmúlt évtizedek alatt rengeteg kilométernyi út, autópálya, közműhálózat, hidak és felüljárók épültek.

Jelenlegi célunk az, hogy sikeresen igazodjunk a környezet folyamatos változásaihoz és az, hogy a jövő kihívásainak megfelelve hosszútávon versenyelőnybe kerüljünk az építőipari cégek között. Ez komoly felkészülést igényel, hiszen a világ többet változott az elmúlt 50 évben, mint az előtte lévő 200-ban. Ma gőzerővel hódít az informatika, például a BIM-nek köszönhetően cégünknél is áttekinthetővé, nyomon követhetővé váltak munkáink. Emellett, a fenntarthatóság minden vonatkozásban kulcsfontosságúvá vált az elmúlt években, például olyan területeken, mint az újrahasznosítás vagy a hulladékgazdálkodás. A jövő tehát az, hogy komplexen kell gondolkodnunk a közlekedésről, hiszen az építőiparban dolgozók nem csak aszfaltot terítenek le, hanem utak és hidak építése által közösségeket kapcsolnak össze és embereket hoznak közelebb egymáshoz. Mindezt felelősségteljesen és a körülöttünk élőkről megfelelően gondoskodva.

Munkánk komoly felelősséggel jár, hiszen az általunk épített utaknak, autópályáknak, közműhálózatoknak vagy éppen műtárgyaknak évtizedeken keresztül kell jól és biztonságosan funkcionálniuk. A Colas által végzett több ezer közlekedésfejlesztési projektnek köszönhetően városok és községek sokasága vált biztonságosan és gyorsan elérhetővé, vagy éppen szabadult fel a közlekedési teher alól. Országos zúzottkő-termelő és aszfaltkeverő hálózatunknak köszönhetően útépítési és -felújítási projektjeink mögött elejétől a végéig a Colas-nál dolgozó emberek munkája húzódik.

Az országos nagyvolumenű projektek mellett, kisebb helyi érdekeltségű projekteken is nagy odaadással dolgozunk Budapesten, más nagyvárosokban, községekben, illetve több kilométernyi kerékpárút megépítése is mögöttünk van már. Megrendelőink között az állami szektor mellett a magánszektor is megtalálható, az elmúlt években 30%-kal növeltük magánmegrendeléseink számát.

Így vált a Colas Magyarország vezető építőipari vállalatává, nyomot hagyva az országban és a térképeken egyaránt. A szemléletmód azonban, amit követünk, mélyen a múltban gyökerezik, ennek alapja a gondoskodás, a közösség és az ösztönzés. Ezek vállalati kultúránk alapértékei, amelyek már évtizedek óta támogatják működésünket és garantálják a Colas-ra jellemző biztonságot és minőséget az elkövetkezendő évtizedekben is.

Nyitott pozícióink: 

 

 • Vállalkozási mérnök – országos
 • Művezető - országos
 • Munkahelyi mérnök – országos
 • Építésvezető – országos
 • Beszerző – Budapest
 • Asszisztens – Dunaharaszti
 • Előkészítő – Dunaharaszti
 • Laboráns – Jászberény
 • Földmérő mérnök/geodéta – Budapest/Tarcal
 • MIR mérnök – Budapest
 • Gazdasági munkatárs - Budaörs

 Jelentkezni lehet az allas@cols.hu e-mail címen.

 

 

 

Colas Hungária Zrt.

Vissza az előző oldalra!
Arrabona Állásbörze - Magyar