Kapcsolat

Arrabona Állásbörze

9081 Győrújbarát,
Part u. 14
E-mail:
info@arrabonaallasborze.hu

V. Állásbörze munkáltatók / Álljmunkába.hu

Álljmunkába.huÁlljmunkába.hu

Állj munkába velünk!

Több mint 20 éve dolgozunk azon, hogy megtaláljuk a munkavállalók számára megfelelő munkahelyet, ahol mindenki pontosan az fogja kapni, amit megbeszéltünk. Garantáljuk, hogy minden hónapban időben fog érkezni a fizetésed és bejelentett munkaviszonyod lesz. Partnereinknél folyamatosan ellenőrizzük a munkajogi és munkavédelmi szabályok betartását és az egyenlő bánásmód érvényesülését.

Megosztunk pár véleményt, amelyet több ezer munkavállalónk közül néhányan rólunk mondtak:

„Elsősorban a forgácsoló műhelyről tudok véleményt mondani. Itt a munkatársak közvetlenek, segítőkészek. A munka nem túl nehéz, könnyen betanulható. Főnökeinkkel a kapcsolat jó, segítenek, ha probléma adódik. A fizetés és a teljesítmény ösztönző rendszer kiemelkedő. A Humániáról is csak pozitív dolgokat tudok mondani. Odafigyelnek a kölcsönzött munkavállalókra. A kapcsolattartás velük rendkívül jó.” /Peremiczky Zsolt - Forgácsoló/

„Számomra biztonságot ad, hogy kölcsönzöttként dolgozhatok, és számíthatok rátok. Több céggel is kapcsolatban álltok, így akkor is biztos lesz munkám, ha bármilyen változás lenne a mostani munkahelyemen. Már első benyomásra is nagyon szimpatikus volt az, hogy naprakész információkkal teljeskörűen felvilágosítottatok az irodában. Nektek is fontos volt, hogy olyan munkát találjunk, ahol az utazásra fordított idő és a fizetésem arányban van egymással. Egyből úgy éreztem, hogy végre megtaláltam a helyem.” /Nagy Péter - Operátor/

Legnagyobb előnyünk, hogy országszerte 18 irodával rendelkezünk, így lakóhelyedhez közel személyesen is bejöhetsz irodánkba, hogy megtaláljuk a legjobb munkalehetőséget számodra és a felmerülő kérdéseidre választ kapj. Amennyiben más megyében, esetleg az ország másik felén találtad meg álmaid állását, a lehetőségek szerinti legjobb szálláslehetőséget biztosítjuk neked.

Nálunk már előszűrt és ellenőrzött munkaajánlatok és munkáltatók várnak, honlapunkon minden hirdetés aktív munkalehetőségről szól, így akár pár napon belül munkába is állhatsz. Dolgozz az igényedhez és lehetőségeidhez leginkább passzoló állásban! 

Bizalommal keress minket!

Simon Alexandra

Tel.: +3670 375 3510

E-mail: simon.alexandra@humaniahrsgroup.hu
« Vissza az előző oldalra!

Arrabona Állásbörze - Magyar