Kapcsolat

Arrabona Állásbörze

9081 Győrújbarát,
Part u. 14
E-mail:
info@arrabonaallasborze.hu

Látogatóknak

Állást keresel, váltanál, esetleg csak érdekelnek a lehetőségek? Akkor látogass el az Arrabona Állásbörzére szeptember 23-án, ahol garantáltan megtalálod a neked való állást!

Miért gyere el mindenképp?

1.    Az Arrabona Állásbörzén akár negyvennél is több vállalat jelenhet meg egyetlen helyszínen. A nagy választék minden alkalommal lehetőséget ad arra, hogy a rendezvény egy napja alatt akár több tucat pozícióra is személyesen jelentkezhess.

2.    Személyesen megismerkedhetsz a vállalattal. A cégek képviselőivel folytatott beszélgetéseknek köszönhetően olyan információ birtokába juthatsz, ami nem szerezhető meg más módon. Személyes benyomást szerezhetsz a vállalatról, informálódhatsz a követelményekről, juttatatásokról, karrier lehetőségekről.

3.    Rátermettségedet nem csupán az önéletrajzoddal bizonyíthatod. Az önéletrajz nem elég ahhoz, hogy bizonyítsd a munkáltatók számára, hogy valóban te vagy a leginkább megfelelő új kolléga. Az Arrabona Állásbörzén, beszélgetve a cég képviselőivel, megmutathatod a szakmai felkészültségedet, illetve érdeklődéseddel azt is bizonyíthatod, hogy elkötelezett vagy az állás iránt.

4.    Egy nap alatt több állásajánlattal is gazdagodhatsz és akár azonnal megismerheted a fizetési ajánlatokat is.

Légy pályakezdő vagy már tapasztalt veterán, keress akár szellemi vagy fizikai pozíciót, az állásbörzénken szinte biztos megtalálod azt az álláslehetőséget, amelyre vágysz!

Amennyiben ismersz még olyanokat, akik szintén keresik a számukra megfelelő állást, fizetést, akkor szólj nekik, vagy küldd tovább az oldalt, így segíthetsz másoknak is!

A részvétel ingyenes, ugyanakkor regisztrációhoz kötött. 

 

 Arrabona Állásbörze - Magyar