Kapcsolat

Arrabona Állásbörze

9081 Győrújbarát,
Part u. 14
E-mail:
info@arrabonaallasborze.hu

Látogatóknak

Állást keresel, váltanál, esetleg csak érdekelnek a lehetőségek? Látogass el Győrben az Arrabona Állásbörzére szeptember 30-án, 9-16 óra között, és találd meg a neked való állást!

Miért gyere el mindenképp?

1.    Személyesen megismerkedhetsz a vállalatokkal. A cégek képviselőivel folytatott beszélgetéseknek köszönhetően olyan információ birtokába juthatsz, amelyek nem szerezhető meg más módon. Személyes benyomást szerezhetsz a vállalatról, informálódhatsz a követelményekről, juttatatásokról, karrier lehetőségekről.

2.    Rátermettségedet nem csupán az önéletrajzoddal bizonyíthatod. Személyesen bemutatkozva meggyőzheted a munkáltatók arról, hogy valóban te vagy a leginkább megfelelő új kolléga. 

3.    Egy nap alatt több állásajánlattal is gazdagodhatsz és akár azonnal megismerheted a fizetési ajánlatokat is.

Légy pályakezdő vagy már tapasztalt veterán, keress akár szellemi vagy fizikai pozíciót, az állásbörzénken szinte biztos megtalálod azt az álláslehetőséget, amelyre vágysz!

Amennyiben ismersz még olyanokat, akik szintén keresik a számukra megfelelő állást, fizetést, akkor szólj nekik, vagy küldd tovább az oldalt, így segíthetsz másoknak!

A rendezvény helyszíne: ETO Park Hotel 

Cím: Győr Nagysándor József u. 31

A részvétel ingyenes, ugyanakkor regisztrációhoz kötött. 

 

 Arrabona Állásbörze - Magyar