Kapcsolat

Arrabona Állásbörze

9081 Győrújbarát,
Part u. 14
E-mail:
info@arrabonaallasborze.hu

Látogatóknak

Állást keresel, váltanál, esetleg csak érdekelnek a lehetőségek? 

Látogass el az Arrabona Állásbörzére április 14-én, 9-16 óra között Győrbe, az ETO Park Hotelbe és találd meg a neked való állást!

Miért gyere el mindenképp?

1.    Személyesen megismerkedhetsz a vállalatokkal.A cégek képviselőivel folytatott beszélgetéseknek köszönhetően olyan információk birtokába juthatsz, amelyek nem szerezhetők meg más módon. Személyes benyomást szerezhetsz a vállalatról, informálódhatsz a követelményekről, juttatatásokról, karrier lehetőségekről.

2.    Rátermettségedet nem csupán az önéletrajzoddal bizonyíthatod. Személyesen bemutatkozva meggyőzheted a munkáltatókat arról, hogy valóban te vagy a leginkább megfelelő új kolléga. 

3.    Egy nap alatt több állásajánlattal is gazdagodhatsz és akár azonnal megismerheted a fizetési ajánlatokat is.

Állásbörzénk látogatói mondták:

 

„Az állásbörzén kötetlenül lehetett jó nevű cégek képviselőivel megismerkedni, beszélgetni. Az egész rendezvény tetszett.”

„Szuper volt az állásbörze! Nagy szükség van arra, hogy a munkát keresők, vagy csak a lehetőség iránt érdeklődők személyesen találkozzanak a cégekkel, tájékozódjanak a lehetőségekről.”

„A rendezvényen az tetszett, hogy egy helyen rövid idő alatt több céget és álláslehetőséget is megismertem. Találtam olyan állást is ami igazán nekem való.”

Légy pályakezdő vagy már tapasztalt veterán, keress akár szellemi vagy fizikai pozíciót, az állásbörzénken szinte biztos megtalálod azt az álláslehetőséget, amelyre vágysz!

A részvétel ingyenes, ugyanakkor regisztrációhoz kötött.

 

A rendezvény helyszíne: ETO Park Hotel 

Cím: Győr, Nagysándor József u. 31

Amennyiben ismersz még olyanokat, akik szintén keresik a számukra megfelelő állást, fizetést, akkor szólj nekik, vagy küldd tovább az oldalt, így segíthetsz másoknak!

 

 Arrabona Állásbörze - Magyar