Kapcsolat

Arrabona Állásbörze

következő állásbörzénk:

2024. ősz

Kiállítók részére információs vonal:
+36/30-9394-541

Látogatók részére információs e-mail cím:
info@allaskiallitas.huWSZL

Mi a Waberer’s Csoportnál együtt alkotunk egy csapatot 75 éve.

Sokoldalúságunknak, ügyfélközpontú szemléletünknek, komplexitásunknak és a logisztika iránti szenvedélyünknek köszönhetően váltunk  Európa meghatározó szolgáltatójává.

Büszkék vagyunk rá, hogy valamennyi magyarországi háztartásban megtalálható olyan termék, amelyet cégcsoportunk szállított vagy raktározott. Minden egyes raklap és csomag, amit kezelünk, történetet hordoz, ezek a történetek pedig a mindennapjaink részeivé válnak. Hiszünk abban, hogy a fenntartható, jól működő logisztika az alapja valamennyi sikertörténetnek, és lehetőséget teremt a jövő generációinak.

A Waberer’s Csoport leányvállalataként működő WSZL (WSZL Szállítmányozási és Logisztikai Kft.) mára Magyarország piacvezető logisztikai szolgáltatójává vált, nincs még egy olyan hazai vállalat, ami ilyen komplex logisztikai szolgáltatásokat nyújt partnereinek, félkész termékek szállításától, a gyártósori kiszolgáláson át, a raktározásig minden típusú tevékenységet lefed szolgáltatásunk. 

Az is kuriózumnak számít a logisztika világában, hogy nemcsak egy iparág specifikus szolgáltatók vagyunk, hanem egy olyan vállalat, ami jelen van például az élelmiszeriparban, a gyógyszerszállításban, a telekommunikációban, de még az autóiparban is.

A WSZL életében GYŐR kiemelt szerepet tölt be, 2016 óta vagyunk jelen a városban, mint autóipari logisztikai szolgáltató és mára már a térség autógyártó cégének legnagyobb szerződéses logisztikai partnere vagyunk. A Házon belüli logisztikai szolgáltatásokat nyújtunk és logisztikai központot is üzemeltetünk itt, több, mint 1 500 munkavállalót foglalkoztatva.

Munkaadóként fontos számunkra, hogy a versenyképes béreken felül extra dolgozói kedvezményeket is biztosítsunk minden munkavállalónknak, munkakörtől függetlenül.

  • Céges carsharing
  • Ingyenes egészségügyi szűrőprogramok, kedvezményes magánorvosi ellátás
  • Dolgozói ajánló program
  • Családbarát vállalatként: iskolakezdési támogatás, iskolakezdési extra szabadnap, babacsomag, családi nap
  • Konditerem, közös sportprogramok
  • Dolgozói vásárlási kedvezmények partnereinknél
  • Kedvezményes jegyvásárlási lehetőségek kikapcsolódáshoz
  • Nyugdíjas csomag
  • Törzsgárda

Jelenleg elsősorban targoncavezetők, raktári munkatársak és raktári adminisztrátorok jelentkezését várjuk, akár a targoncavezetői képzésben is segítünk. Ugyanakkor azok is beadhatják jelentkezésüket, akik rendelkeznek egyéb, akár speciális logisztikai tapasztalattal.

Jelentkezés: hétfőtől péntekig a 06 96 661 213-as telefonszámon vagy a wszl.hu/karrier oldalon

.

WSZL

Vissza az előző oldalra!
Arrabona Állásbörze - Magyar