Kapcsolat

Arrabona Állásbörze

következő állásbörzénk:

2024. ősz

Kiállítók részére információs vonal:
+36/30-9394-541

Látogatók részére információs e-mail cím:
info@allaskiallitas.huSK On Hungary Kft.

Az SK Csoport Dél-Korea három legnagyobb cégcsoportjának egyike, melynek története 1953-ban kezdődött. Ekkor alapították meg családi vállalkozásként, SunKyoung néven a mai óriásvállalat elődjét, mely működését a textiliparban kezdte. A dél-koreai gazdaság látványos fejlődésével párhuzamosan a SunKyoung is egyre több ágazatban szerzett érdekeltséget, így az 1998-es arculatváltás óta SK Group-nak nevezett cég ma már négy szektorban (energia- és vegyipar, információ - és kommunikációtechnológia, félvezető- és alapanyaggyártás, illetve logisztika, szolgáltatások és biotechnológia) tevékenykedik. Az SK Csoport a Fortune Global 2020-as rangsorában, árbevétele alapján a 97. legnagyobb nemzetközi vállalkozás. Az SK vállalati filozófiája és küldetése az érdekelt felek (munkatársak, vevők, részvényesek/befektetők és a társadalom/helyi közösség) tartós elégedettségének biztosítása. Ezt fejezi ki a cég logójában szereplő lepke is, mint a boldogság szimbóluma.

A hozzáértés és az összetartás nálunk egyaránt fontos. Céges kultúránkban meghatározó a csapatszellem és a rugalmasság, amely segít dolgozóinknak abban, hogy minden téren kihozhassák magukból a maximumot. Pályakezdőkre és tapasztalt szakemberekre egyaránt szükségünk van, (mint gyári munkaerőre,) hogy együtt építsük tovább az SK Group közel 60 éves sikerét.

Az SK On Hungary (SKOH) az SK On első elektromos jármű (EV) akkumulátorgyártó bázisa Európában. A Budapesttől mintegy 100 km-re északnyugatra, Komáromban található két akkumulátorgyártó üzemével az SK On Hungary célja, hogy biztonságos, gyorsan tölthető és hosszú élettartamú akkumulátorcellákat szállítson a globális autóipari cégeknek. A harmadik akkumulátorgyártó üzem Iváncsán, Budapesttől mintegy 50 km-re délre épül, ahol a cél a termelés 2024-ben történő megkezdése. Az üzem befejezését követően az SK On Hungary várhatóan 47,5 GWh éves teljes termelési kapacitással büszkélkedhet majd. Az SK On Hungary anyavállalata, az SK On a világ vezető elektromos járműakkumulátor fejlesztője, gyártója és megoldás szállítója. Az SK On világszerte jelen van a jelenleg működő, vagy építés alatt álló akkumulátorgyárakkal Észak-Amerikában, Európában és Ázsiában. Az előrejelzések szerint 2025-re a globális éves termelési kapacitásuk meghaladja majd a 220 GWh-t.

Díjak, elismerések:

  • 2018 “Az év technológia-intenzív beruházása” (A HIPA Év Befektetője díjazottja)
  • 2019 “Az év legtöbb munkahelyet teremtő vállalata” (A HIPA Év Befektetője díjazottja)
  • 2021 “Komárom-Esztergom Megye Stratégiailag Kiemelkedő Fontosságú Nagyvállalata” (Komárom-Esztergom Megyei Közgyűlés díjazottja)

Nyitott pozícióink:

  • Termelési munkatárs/Gépkezelő
  • Gépbeállító/termelési technikus
  • Minőségellenőrzési technikus
  • Kalibráló technikus
  • Vegyésztechnikus
  • Analízis technikus
  • Folyamatmérnök


 

SK On Hungary Kft.

Vissza az előző oldalra!
Arrabona Állásbörze - Magyar