Kapcsolat

Arrabona Állásbörze

következő állásbörzénk:

2024. ősz

Kiállítók részére információs vonal:
+36/30-9394-541

Látogatók részére információs e-mail cím:
info@allaskiallitas.huPlasmatech Kft.

A Hertelendi Művek - Plasmatech Kft. 2004 óta stabilan működő, 100%-ban magyar kisvállalkozás, amely CNC lemezvágással és hegesztett gépipari szerkezetek gyártásával foglalkozik. Vevőkörünk összetétele változatos, az ipar különböző területeiről kerülnek velünk kapcsolatba, de akár magánszemélyeket is kiszolgálunk.

Cégünkre jellemző a hosszú távú elköteleződés, a partnereinkkel és munkatársainkkal fennálló kapcsolatok építésére és fenntartására.

A cég tulajdonosa és ügyvezetője Hertelendi Gábor.

Jellemez minket a folyamatos növekedés és fejlődés. A legmodernebb megoldásokat kínáljuk szakterületünkön a CNC lángvágás, lézervágás és élhajlítás, a gépipari hegesztett szerkezetgyártás, illetve a szemcseszórással végzett felülettisztítás terén.

CNC lángvágó gépeinkkel 15-300 mm vastagságig vállaljuk a lemezek vágását, egyedi vagy akár kis sorozatgyártásban is.

A korszerű lézervágó gépünk számtalan előnnyel rendelkezik mind a minőség mind a költséghatékonyság terén, legyen szó acélról, rozsdamentesről, alumíniumról, vagy akár horganyzott lemezről!

Több mint 450To lemezáru készletünk garantálja, hogy a különlegesebb, egyedi igényeket is képes vagyunk gyorsan kiszolgálni.

Kis- és középméretű hegesztett fémszerkezetek, úgymint gépvázak, alaplapok, rácsos tartók, egyedi gépalkatrészek készítése, igény szerint szemcseszórással is. Jól képzett szakembereinknek és a magas szintű műszaki előkészítésnek köszönhetően, kiváló minőségű hegesztett szerkezeteket vagyunk képesek előállítani.

Lézerhegesztéssel pedig különféle lemezalkatrészeket és kisebb szerkezeteket is gyártunk megrendelőink nagy örömére.

Vállalkozásunk rendelkezik az EN ISO9001:2015 és EN ISO1090-2 minőségirányítási szabványok szerinti tanúsítványokkal. A közel 20 éves szakmai tapasztalatunk, szakképzett csapatunk, illetve a gépész és hegesztőmérnök műszaki vezetőnk irányítása mellett ez külön garanciát jelent az általunk képviselt minőségre.

Partnereink elégedettségéhez a kedves és mosolygós ügyfélszolgálatos kolléganők szervezésében a gyors árukiadás is hozzájárul. A megrendelőink véleménye alapján népszerűségünk annak is köszönhető, hogy nem (csak) szériamunkát végzünk, hanem egyedi igényekre is kínálunk válaszokat mindenben, ami lemezekkel, és azok megmunkálásával kapcsolatos. Tapasztalt és dinamikus kollégáink segítségével technológiai javaslatokat tudunk tenni, innovatív műszaki segítséget nyújtunk vevőinknek bármilyen fogas kérdés esetén.

Büszkék vagyunk arra, hogy jól termelő, elkötelezett munkatársakkal dolgozunk együtt, akik jól érzik magukat a cégünkben, és velük közösen érjük el a kitűzött célokat!

Csapatunk tagjai közül néhányan már több mint három évtizede a szakmában vannak, de a szakembergárdánkból nem hiányoznak az innovatív megoldásokat és dinamikus hozzáállást képviselő fiatalok sem!

Sikereinket a jól termelő, lelkes és tehetséges munkatársainknak köszönhetjük!

Jelentkezhetsz hozzánk az allas@plasmatech.hu vagy a 0630/133-6565 telefonszámon!

Plasmatech Kft.

Vissza az előző oldalra!
Arrabona Állásbörze - Magyar